Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Dr Horváth József ismét csodát tett! Minden elismerésünk!Jelezzük egy szívecskével ,hogy milyen büszkék vagyunk eme nemes cselekedetre
Mindenegyben Blog - 2020. február 09. (vasárnap), 09:19

Dr Horváth József ismét csodát tett! Minden elismerésünk!Jelezzük egy szívecskével ,hogy milyen büszkék vagyunk eme nemes cselekedetre <3 (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 09

Tyukodi Attila barátom keresett meg a napokban egy igen fontos dologgal kapcsolatban. Szombathelyen van egy nagyon kedves barátja, aki 3 gyermeket nevel. Ebből 2 gyermeket örökbe fogadtak. A legkisebb - Dominik - oxigén-hiányos állapotban született. 1 éves korában fogadták örökbe, akkor az orvos azzal nyugtatta őket, hogy fel fog épülni és maximum csak a lábát húzza majd. Ez nem így történt sajnos. A mai napig nem képes egyedül járni, beszélni is nagyon kemény küzdelem árán tudott megtanulni. Egyébként a gyermek hihetetlen okos. Dominikot folyamatosan kórházba kell hordani sajnos. Hol Szombathely, hol Pest. A családnak volt egy régi autójuk, de sajnos ez már annyira rossz állapotban volt, hogy a műszakin sem ment át. Az apuka kölcsön szeretett volna kérni Attila barátomtól, mert a kórházi kezelésekre muszáj hordani a kicsit, amihez elengedhetetlen az autó. Mivel a család nagyon nehéz anyagi helyzetben van, így saját önerőből nem tudtak újat venni.Ekkor támadt az ötlet, hogy mi lenne ha összedobnánk nekik egy új autóra. Tyukodi Attila és Pazicsák Máté barátom segítségével összeraktunk majdnem 500.000 Ft-t 1 nap leforgása alatt. A szombathelyi Blue-Car autókereskedésben találtunk is egy olyan személygépkocsit, amivel kényelmesen lehet Dominikot szállítani. Az autókereskedés vezetője -figyelembe véve a nemes célt- annyi kedvezményt adott a kocsira, hogy az fedezte az átírás költségét, valamint vállalták az átírás procedúrájának teljes ügyintézését, amit ezúton is nagyon köszönünk. Röpke 1 hét alatt sikerült a család életét megváltoztatni. Tudjuk jól, hogy ez csak egy csepp a tengerben, de mégis fantasztikus érzés. Mert bizony adni a legfantasztikusabb dolog!

 

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Dr Horváth József ismét csodát tett! Minden elismerésünk!Jelezzük egy szívecskével ,hogy milyen büszkék vagyunk eme nemes cselekedetre <3

Tyukodi Attila barátom keresett meg a napokban egy igen fontos dologgal kapcsolatban. Szombathelyen van egy nagyon...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés