Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai, amit elárult Jakupcsek Gabriella !! Életképtelenné teszi a gyerekét...
Mindenegyben Blog - 2022. március 07. (hétfő), 22:38

Drámai, amit elárult Jakupcsek Gabriella !! Életképtelenné teszi a gyerekét...

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 07

Jakupcsek Gabriellal úgy látja, a gyereknevelés alapjai már egészen mások, mint az ő idejében. A népszerű műsorvezető úgy érzi, a legtöbben nem elég nyitottak a másik véleményére, inkább a saját maguk igazát hajtják.

Hirdetés
[ ]

Ellenében vagyok annak a most divatos gyereknevelési elvnek, amelyben a gyereket kisajátítják. Nem engedik a nagymamához, a szülők nem fogadnak el mástól tanácsot, nem ismerhet meg sok, különféle embert. Mindent erős kontroll alatt tartanak, így sok kis magányos gyerek van a világban. Életképtelenné teszik őket ezzel a rendkívüli megóvással. Pedig a minél több élmény megélése másokkal, más gyerekekkel, a nyitottság mindennél fontosabb lenne” – mondta a 100.3 Rádió Dikh-en a műsorvezető, aki mindenkit arra buzdít, hogy legyen nyitottabb és elfogadóbb.

Ez a helyzet nagyon veszélyes

„A nyolcadik kerületben nőttem fel, egy olyan iskolába jártam, amely egy csomópont volt. Egyszerre tanultak benne a Tisztviselőtelepen élők és a munkások gyerekei. Teljesen természetes volt, hogy az osztályunkban volt 6-8 roma. A mai gyerekek jelentős többsége előbb találkozik egy külföldivel, mint egy romával. Ez a helyzet nagyon veszélyes, mert könnyen lehet benne démonizálni bármilyen népcsoportot, amelyet nem ismer. Ezért is kell nyitottnak lennünk a világra, kíváncsinak lennünk egymásra, elfogadni egymást. Most mindenki háttal közelít a másik felé. Ebben a hozzáállásban rosszul érzem magam, próbálok minél befogadóbb, nyitottabb maradni, mert szerintem ez sok minden kulcsa – idézte a műsorból Jakupcsek Gabriellát a Velvet.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés