Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
DRÁMAI BEJELENTÉS!!! Alig pár perce jelentette be MAGA ORBÁN VIKTOR a rossz hírt! LÉTFONTOSSÁGÚ bejelentése! ERRE tényleg nem számítottunk: ÍGY készülj a továbbiakban:
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 11. (szerda), 09:25

DRÁMAI BEJELENTÉS!!! Alig pár perce jelentette be MAGA ORBÁN VIKTOR a rossz hírt! LÉTFONTOSSÁGÚ bejelentése! ERRE tényleg nem számítottunk: ÍGY készülj a továbbiakban:

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 11

A miniszterelnök elmondta, attól, hogy sikerült visszaszorítani a koronavírus-járványt, még nem nyugodhatunk meg. Orbán Viktor felhívta a figyelmet arra, hogy aki nincs beoltva, továbbra is veszélyben van.

Hirdetés
[ ]

Orbán Viktor a Kossuth Rádióban adott interjújában figyelmeztette magyar lakosokat arra, hogy hiába szorítottuk vissza koronavírus-járványt, és élvezzük most a nyarat, a veszély még nem múlt el. Ugyanis aki nincs beoltva, valószínűleg el fogja kapni a betegséget.

Orbán Viktor figyelmeztet: aki nincs beoltva, továbbra is veszélyben van.FORRÁS: ORBÁN VIKTOR/FACEBOOK

„Senki ne üljön fel ennek a nyári hangulatnak!" – figyelmeztet a miniszterelnök. „Aki nincs beoltva, azt meg fogja találni a vírus" – folytatta Orván Viktor.

Hirdetés

Elmondta, jelenlegi tudásunk szerint az oltottak védelmet élveznek az összes vírusvariánssal szemben. Viszont a különféle mutációk éppen azokat fogják megtalálni, akik nem vették fel a védőoltást. A koronavírus-járványra továbbra is vakcina jelenti az egyetlen megoldást.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés