x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
DRÁMAI BEJELENTÉS jött a koronavírusról! EZ IGAZÁN NAGY BAJ! Nyakunkon A 2. vírushullám ls nem is ez a legnagyobb baj! Müller Cecília a 40-50 éves korosztálynak üzent – ezt sajnos most tényleg komolyan kell vegye MINDENKI!!!!
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 04. (kedd), 16:31

DRÁMAI BEJELENTÉS jött a koronavírusról! EZ IGAZÁN NAGY BAJ! Nyakunkon A 2. vírushullám ls nem is ez a legnagyobb baj! Müller Cecília a 40-50 éves korosztálynak üzent – ezt sajnos most tényleg komolyan kell vegye MINDENKI!!!! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 04

Most érkezett!!! BAJ VAN! ITT A MAI Vírustérkép: több olyan megyében találtak új fertőzöttek, ahol hetek óta nem!! >>>

Mindössze 12 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4039 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg. Ezzel 553 főre emelkedett az elhunytak száma, 2391-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1095 fő. Az aktív fertőzöttek 41%-a, az elhunytak 59%-a, a gyógyultak 48 %-a budapesti. 321 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 19-en vannak lélegeztetőgépen.

Hirdetés
[ ]

A védekezés második szakaszában vagyunk. Ez nem a járvány végét jelenti, hiszen a járványveszély nem múlt el. Az a célunk, hogy fokozatosan, szigorú menetrend szerint újraindítsuk az életet. Továbbra is fontos az általános óvintézkedések, különösen a védőtávolság betartása.

A parlament megkezdte a veszélyhelyzet megszüntetéséről és a járványügyi készültség fenntartásáról szóló törvényjavaslatok vitáját. A veszélyhelyzet megszüntetését az teszi lehetővé, hogy a sikeres védekezésnek köszönhetően a tömeges megbetegedéseket el tudtuk kerülni és fokozatosan csökken az aktív fertőzöttek száma, ugyanakkor a járványügyi készültség fenntartására szükség van, hiszen a koronavírus továbbra is itt van és fertőz.

Az elmúlt 24 órában Budapesten 7-tel, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és Komárom-Esztergomban 3-mal, Pest megyében, Hajdú-Biharban, Csongrád-Csanádban és Zalában 1-gyel nőtt a fertőzöttek száma. Azonban két megyében csökkent a nyilvántartott fertőzöttek száma: Bács-Kiskunban 4-gyel, Baranyában 1-gyel. Mitől lehet ez?

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés