Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
DRÁMAI bejelentés! MEGVAN A DÁTUM : ekkortól kezdve újra emelkedni fog a Covid betegek száma és ÚJABB SZIGORÍTÁSOK VÁRHATÓK! :
Mindenegyben Blog - 2021. július 14. (szerda), 21:39

DRÁMAI bejelentés! MEGVAN A DÁTUM : ekkortól kezdve újra emelkedni fog a Covid betegek száma és ÚJABB SZIGORÍTÁSOK VÁRHATÓK! :

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 14

Innentől fognak növekedni a koronavírusos esetek: a legjobb időszak már mögöttünk van

A járványügyi adatok jelenleg még kedvezőek hazánkban, de a szomszédos országok némelyikében már kezdenek ismét növekedni, és ez nálunk sem kerülhető el Vattay Gábor fizikus-statisztikus szerint. 

Hirdetés
[ ]

A szomszédos országok némelyikében már növekedésnek indult a koronavírussal megfertőződöttek száma, erre hazánkban is számíthatunk. "A mostani volt a legjobb hétvége, innentől exponenciálisan emelkedni fognak a járványügyi számok" - erre számít Vattay Gábor. A járványügyi modellekkel is foglalkozó szakember úgy véli, szeptemberre már tízszer annyi esetszám lesz naponta, mint most.

Rusvai Miklós úgy véli, meg kell teremteni a lehetőséget a harmadik oltásra, Boldogkői zsolt virológus szerint azonban fontosabb, hogy azok kapjanak vakcinát, akiknek még egyetlen oltásuk sincs. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közölte, hogy Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország jelenleg Európában, de ha szükség lesz rá, a harmadik oltás feltételeit is megteremtik - írja a Szeretlek Magyarország.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés