Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
DRÁMAI DOLOG DERÜLT KI!Nyerő páros: Pataki Zitáéknak kellett távozniuk, de ami ezután történt... ...ITT a felvétel – addig nézd meg, amíg le nem törlik!
Mindenegyben Blog - 2021. október 29. (péntek), 15:22

DRÁMAI DOLOG DERÜLT KI!Nyerő páros: Pataki Zitáéknak kellett távozniuk, de ami ezután történt... ...ITT a felvétel – addig nézd meg, amíg le nem törlik!

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 29

A Nyerő Páros harmadik közös játékában egy szobát kellett a nőknek bejegyezni párjuk memóriájára hagyatkozva. A végén a legrosszabbul teljesítő és a legkevesebb pénzzel rendelkező páros került a veszélyzónába: Kárpáti Rebeka és párja Fecó, valamint Pataki Zita és párja, Attila.

Mivel a szimpátiaszavazáson Zitáékat egyedül Molnár Gusztiék támogatták ezért számukra véget ért a Nyerő Páros.

Hirdetés
[ ]

Zita azonban a kiesést követően nem tartotta magában a gondolatait, és bár rosszul esett neki, hogy kiestek, megnyugtató számára, hogy az ő házasságuk mennyivel jobb és kiegyensúlyozottabb a többiekéhez képest.

“Lehet, hogy ambivalens érzésem is volt, de közben ilyen megnyugvás, hogy ‘Akkor jó, csak csatározzatok! De a jelenlévőknek gyakorlatilag majdnem mindnek válságban van a házassága!’ ” – jelentette ki a kiesése után a kamerák előtt Pataki Zita.

(rtl.hu)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés