Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hír érkezett  estére Vastag Csabáról
Mindenegyben Blog - 2024. március 01. (péntek), 19:06

Drámai hír érkezett  estére Vastag Csabáról (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 01

Drámai hír érkezett  estére Vastag Csabáról

Vastag Csaba nyíltan megosztotta, hogy az alkohol mennyire meghatározó volt az életében. Az énekes azt is elárulta, hogy az alkoholfogyasztást mindig egyfajta kihívásként kezelte, és ha valami nem úgy alakult, ahogy tervezte, az italhoz fordult megnyugvásért.

Az alkoholfüggőség határán

Az alkohol maga nem vonz, de a piálást sportként műveltem sok éven keresztül. Inkább a másnaposságot nem bírtam, és rájöttem, ha megiszom ezt-azt, jobban leszek. Volt, hogy három hónapig folyamatosan ittam. Mindig volt rá indok, mindig történt valami. Volt egy műsor, a Nagy Duett, ahol ötödikek lettünk. Én az utána következő három hétre nem is emlékszem… Pszichológushoz kellett járnom, mert ez a probléma a hétköznapjaim kárára ment. Én akartam lenni a leggyorsabb, én akartam a legtöbbet inni. 20 éves koromban úgy voltam vele, hogy maximum 30 éves koromig akarok élni, mert ezt az életvitelt nem lehet sokáig csinálni” – vallott az életéről a népszerű előadó.

Ez nem lehet jövőkép

Vastag Csaba, a népszerű énekes 29 éves korában belátta, hogy az alkoholizálás nem lehet jövőkép. Az alkoholizálást mindig egyfajta versenynek fogta fel, és ha valami nem sikerült, akkor is az ital jelentette a gyógyírt. 

Az alkoholizálást sportként művelte sok éven keresztül.

„Az alkohol maga nem vonz, de a piálást sportként műveltem sok éven keresztül. Inkább a másnaposságot nem bírtam, és rájöttem, ha megiszom ezt-azt, jobban leszek. Volt, hogy három hónapig folyamatosan ittam. Mindig volt rá indok, mindig történt valami. Volt egy műsor, a Nagy Duett, ahol ötödikek lettünk. Én az utána következő három hétre nem is emlékszem” – mesélte Csaba.

Az énekes felesége arra kérte, hogy fogyasszon alkoholt.

„Meg tudom számolni, hányszor ittam az elmúlt két évben. Nemrég a feleségem kérése volt, hogy rúgjak be. Szerintem kíváncsi volt, hogyan viselkedem akkor. Koncerten voltunk, sorra hozta nekem a hideg söröket. Huszonkettőnél hagytuk abba a számolást, és semmi bajom nem volt” – mesélte a művész.

Az énekesnek pszichológushoz kellett járnia, mert az alkoholproblémája a hétköznapjainak kárára ment.

„Pszichológushoz kellett járnom, mert ez a probléma a hétköznapjaim kárára ment. Én akartam lenni a leggyorsabb, én akartam a legtöbbet inni” – tette hozzá a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor legújabb adásának felvételén. A beszélgetést pénteken 19 órától lehet megtekinteni a Frizbi TV YouTube-csatornáján.

Titokban megtartott esküvő

 Vastag Csaba és Domján Evelin titokban köthetett házasságot. Az énekes menedzsmentje sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a lapértesüléseket, ugyanakkor a pár egyik ismerőse elárulta, valóban összeházasodtak a fiatalok.

Evelin bejegyzést tett közzé a lánybúcsújáról.

Hirdetés

Demján Evelin néhány nappal előtte a lánybúcsújáról posztolt Balatonakarattyáról. Ez ugyancsak arra utalhat, hogy esküvőre készülhettek a jegyesek. Ezt azonban valamiért nem akarták tudatni a nagyvilággal.

Régóta együtt vannak

Vastag Csaba már tavaly megmutatta a szerelmét. Akkor azt mondták, komoly terveik vannak egymással, és nagy családot szeretnének négy gyermekkel. Az énekes Evelin 25. születésnapján kérte meg szerelme kezét a családja előtt. Az alkalomra több száz vörös rózsát és tűzijátékot is rendelt, Evelin pedig igent mondott.

Így zajlott az eljegyzés

Vastag Csaba azt követően vette elő az eljegyzési gyűrűt, hogy felcsendült egy dal. Evelin egy hatalmas igennel válaszolt, elmondása szerint „talán a világ másik felén is hallották”. Ezt követően egymás nyakába borultak és nagyon boldogok voltak. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Drámai hír érkezett Vastag Csabáról

Vastag Csaba nyíltan megosztotta, hogy az alkohol mennyire meghatározó volt az...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés