Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hír érkezett : Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Esztergályos Cecíliáról! Szörnyű hír érkezett!
Mindenegyben Blog - 2021. október 28. (csütörtök), 17:56

Drámai hír érkezett : Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Esztergályos Cecíliáról! Szörnyű hír érkezett!

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 28

Nagyobb a baj, mint gondolták! Szívszorító, amit Esztergályos Cecília üzent

Rájár a rúd Esztergályos Cecíliára: a Kossuth-díjas színésznő hónapokra eltűnik a nyilvánosság elől.

Hirdetés
[ ]

A Família Kft sorozat egykori sztárja még hetekkel ezelőtt, egyik előadása után szenvedett súlyos sérülést, ugyanis egy rossz meghajlásnál kiugrott a csípője, ami miatt azonnal orvosi ellátásra szorult. Nemrég ismét vissza kellett mennie a kórházba, mert nem javult az állapota. Most otthon lábadozik, de sokáig kell várnia rá a közönségnek.

Az AC News-nak sikerült elérnie a művésznőt, aki kicsit mélabúsan és röviden, de üzent a rajongóinak:

„Köszönöm a megkeresést, most egy darabig nem akarok semmit sem. A gyógyulásomra koncentrálok és a pihenésre. Majd két-három hónap múlva, amikor visszamegyek, akkor beszéljünk a szerepeimről. Addig sajnos nincs miről” – kezdte az AcNews-nak kicsit fáradtan az amúgy mindig életvidám művésznő, aki közel egy tucat darabban szerepel országszerte.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés