Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hír érkezett Tóth Gabiról : Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Tóth Gabiról! Szörnyű hír érkezett!
Mindenegyben Blog - 2022. április 08. (péntek), 18:01

Drámai hír érkezett Tóth Gabiról : Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Tóth Gabiról! Szörnyű hír érkezett! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 08

Drámai hír érkezett  Tóth Gabiról : Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Tóth Gabiról! Szörnyű hír érkezett!

Tóth Gabit vádolják a kétharmadért, durván beleálltak a követők: „Tönkretetted az országot!”

Úgy látszik ismét kitört a botrány Tóth Gabi körül. Az énekesnő azonban nem hagyta szó nélkül a folytonos sarazást.

Tóth Gabit az elmúlt időben több dolog miatt is bántották a követői, ám állítása szerint egyre kevesebbet foglalkozik már ezekkel. Legutóbb az keltette fel sokak figyelmét, hogy a Fidesz-KDNP kampányzáró eseményén ő énekelte el Orbán Viktor beszéde előtt a Himnuszt. Egyesek szerint nagyon jól dolgozta fel, meg is hatódtak néhányan, míg mások úgy gondolták, ez már túlzás volt, és lebukott azzal kapcsolatban, hogy melyik oldalon áll. Többeket megbotránkoztató stílusváltásáról pár napja részletesen is elmondta a véleményét, leszögezte, büszke arra, honnan származik.

Teljesen átszellemülve, talpig népviseletben:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Úgy tűnik az énekesnőnek azonban nem lehet nyugta, hiszen újra beleszálltak a követők: durva kritikákat kapott. Ezekből Gabi most összeszedte a legvadabbakat, amiket meg is osztott az Instagarmon:

- 1000 semmitmondó poszt! Egy tehetségtelen, fideszes büfés - látható Gabi 24 órán át elérhető történetében, amit az egyik LMBTQ oldal kezelője kommentelt neki. Később az énekesnő férje, Krausz Gábor is feltűnt a hozzászólok között egy pár támogató emotikonnal a posztja alatt, amire a következő válasz érkezett ugyan attól a kommentelőtől:

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés