Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hír!Halálközeli állapotba került, azonnal kórházba vitték a magyar a zenészt!
Mindenegyben Blog - 2021. január 21. (csütörtök), 22:05

Drámai hír!Halálközeli állapotba került, azonnal kórházba vitték a magyar a zenészt!

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 21
Hirdetés
[ ]

Egy súlyos betegség, mélyvénás trombózis miatt kórházba került, de már túl van az életveszélyen Sihell Ferry énekes, a Muzsika TV sztárja.

Trombózis miatt került életveszélyes állapotba Sihell Ferry! A Muzsika TV sztárja tegnap komoly aggodalmat keltett a Facebook-oldalán, ahol arról számolt be rajongóinak, hogy egy súlyos betegség miatt kórházba került. Mint kiderült, a mindig mosolygós, vidám zenészt mélyvénás trombózis miatt fektették be az egészségügyi intézménybe, ahol négy napon át fel sem kelhetett – minderről az RTL Klub Fókusz című műsorának csütörtök esti riportjában mesélt.

A bajt a 47 éves mulatós sztár bedagadt, fájós lába jelezte, s azonnal be kellett vinni őt a sürgősségire, ahová maga ment, autóval. Orvosai szerint Sihell Ferry még időben kapott kezelést, mert akár tüdőembóliát is kaphatott volna. Most a belgyógyászaton lábadozik.

– Hat éve nagyon megváltozott az életem, leszoktam a dohányzásról, fogyókúrázom, nagyon sokat gyalogolok és biciklizek, mindent megteszek azért, hogy egészséges legyek. Lehet, hogy túltoltam egy picit. Egy hosszú gyógyszeres kezelés vár rám. Oda kell figyelnem magamra – magyarázta a zenész, aki hozzátette: gyógyulása után új dalokkal tér majd vissza.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés