Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hír! Itt a vége most érkezett a hír Berki Mazsiról!
Mindenegyben Blog - 2023. július 05. (szerda), 22:53

Drámai hír! Itt a vége most érkezett a hír Berki Mazsiról! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 05
Hirdetés
[ ]

Itt a vége most érkezett a hír  Berki Mazsiról!

Meggyalázta Berki Mazsi meghalt férje, Berki Krisztián emlékét

A tavalyi év egyik legnagyobb tragédiája volt Berki Krisztián halála, aki hirtelen szívrohamot kapott otthonában, és kilencéves kislánya találta meg a holttestét. A 41 éves férfi halálának okai rejtélyesek maradtak, de a családja nemcsak ezt titkolja el az emberek elől, hanem sok más furcsaságot is. Főleg az özvegye, Berki Mazsi viselkedése keltett felháborodást, aki alig pár hónappal férje halála után már egy másik férfival élt együtt, egy gazdag vállalkozóval, akivel luxuséletet él. Berki Mazsi nem törődik a gyászolókkal, sem azzal, hogy mit gondolnak róla. Sokan úgy vélik, hogy szándékosan provokálja az embereket, és meg akarja örökölni Berki Krisztián botrányhős imidzsét. Így akarja fenntartani maga iránt az érdeklődést, és így akar pénzt keresni a közösségi médiából.

Itt a vége ,Berki Mazsi nem gyászolja férjét, hanem új szerelmével élvezi az életetFORRÁS: INSTAGRAM.COM/BERKIKRISZTIAN Berki Mazsi nemrég elismerte, hogy már tíz hónapja együtt van Zoltánnal, akivel Székesfehérváron vettek egy házat, és ott nevelik Berki Krisztián kislányát. Zoltán nagyon jól keres, és mindent megad Berki Mazsinak, amit csak akar. Drága autókkal járnak, luxusutazásokra mennek, és nem spórolnak semmin. Berki Mazsi pedig egyre többet változtat a külsején is, plasztikai műtétekkel próbálja megfiatalítani magát, de ezt tagadja.

Berki Krisztián sírját is csak az évfordulójára rendezték el rendesen, addig nagyon elhanyagolt volt. A család egy óriási síremléket választott ki neki, ami sokak szerint túlzás. Berki Mazsi nem tűnik megtörtnek vagy bánatosnak amiatt, hogy elvesztette férjét. Inkább úgy tűnik, hogy kihasználja a helyzetet, és élvezi az új életét.

Hirdetés

Sokakat felháborít, hogy Berki Mazsi mennyire más ember lett, mint néhai férje mellett volt, a többség szerint sokkal igényesebb, ad magára és egyre jobban néz ki az új barátja mellett. Bár Mazsi elismerte, hogy a száját feltöltette már többször is, valamint póthajat is visel, de látszólag mellei is nagyot nőttek az utóbbi időben, miközben ő sokat fogyott, hiszen folyton edzeni jár.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés