Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hír jött Krausz Gáborról!
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 22. (kedd), 10:31

Drámai hír jött Krausz Gáborról!

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 22

Sztárséfünk, Krausz Gábor teljesen összetört a válás után? Mindene Tóth Gabié volt!Állítólag a séf teljesen elzárkózott a külvilágtól.

Krausz Gábor a válás után szinte földönfutóvá vált? Minden Tóth Gabi nevén van

Nemrégiben derült ki, hogy az énekesnő és a séf elválnak. Tóth Gabi már másnap egy másik férfival mutatkozott, a Fricska Táncegyüttes egyik táncosával. Az énekesnő visszavette a leánynevét, és már együtt is lakik az új szerelmével a szentendrei házban.

Hirdetés
[ ]

Krausz Gábor pedig sokat dolgozott azon, hogy otthonossá tegye a szentendrei házat. Sokat foglalkozott a kislányukkal, Hannarózával, amíg Gabi koncertezett.

Senki sem értette, hogy miért ment tönkre a házasságuk, és hogy Krausz miért költözött el. A Blikk szerint a szentendrei ház csak Tóth Gabi nevén van, és rajta van egy nagy hitel is.

Egy ismerősük azt mondta a portálnak, hogy a séf nagyon rosszul viseli a válást. Fáj neki, hogy Gabi már boldog egy másik férfival, akivel már külföldre is elutaztak. Pedig nemrég még közös nyaralást terveztek.

Kapcsolódó cikkünk
Megérkezett az első kép Mikes Annáról és Krausz Gáborról: így ölelkeznek a tengerparton az Ázsia Expressz forgatása alatt.

Megérkezett az első kép Mikes Annáról és Krausz Gáborról: így ölelkeznek a tengerparton az Ázsia Expressz forgatása...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés