Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hír! Kiderült, ki örökös ! RÁ HAGYJA TELJES VAGYONÁT FODOR ZSÓKA!
Mindenegyben Blog - 2022. október 02. (vasárnap), 08:34

Drámai hír! Kiderült, ki örökös ! RÁ HAGYJA TELJES VAGYONÁT FODOR ZSÓKA! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 02

Fodor Zsóka remekül néz ki, senki sem mondaná meg róla, hogy idén belépett a nyolcvanadik életévébe. Szerencsére jól érzi magát a bőrében, mégis úgy gondolja, nem szeretne olyan magas kort megérni, mint amennyi az édesanyjának megadatott.

„Nekem nincs senkim”

Hirdetés
[ ]

– Édesanyám másfél évet feküdt a Szeretetkórházban és gyűlölt ott lenni, mert nem engedték haza. Ő már pelusos volt, fürdetni kellett, forgattam reggeltől-estig. Szegénykém azt mondta nekem, hogy: “Erzsikém, te olyan jóban vagy a Jóistennel. Kérd meg, hogy vigyen el, mert én nem érdemlem ezt a börtönt.” Az utolsó fél évben már ki sem ment a szobájából, számára az pokol volt. Úgy gondolom, akkor érdemes megélni száz évet, ha valaki olyan jó állapotban van, mint Békés Itala. 

Nekem nincs senkim, így én nem akarok száz évig élni – kezdte a Borsnak Zsóka, aki hozzátette, addig szeretne maradni, ameddig el tudja látni magát.

„Csak arra lehet számítani, hogy a pénzemért ellátnak”

A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett színésznő őszintén elmondta, ez az oka annak, hogy sosem vett lakást, inkább gyűjtögeti a pénzét.

– Ha nincs az embernek gyereke, férje, vagy olyasvalaki, aki pici kora óta hálával tartozik neki, akkor sajnos csak arra lehet számítani, hogy a pénzemért ellátnak. Mert az legalább őszinte… – mondta a színésznő, akinek a szívéhez a legközelebb fogadott fia, Schmuck Andor áll, igaz az utóbbi időben csak ritkán tudnak találkozni.

Fodor Zsóka és Schmuck Andor barátsága 17 évvel ezelőtt kezdődöttFotó: Markovics Gábor

„Írásba adtuk, ami mard utánam, az az övé”

Zsóka rengeteget játszik, Andornak pedig szintén sok elfoglaltsága van. Kettejük kapcsolata valóban olyan, mint egy anya-fia viszony. Ahogy fogalmaz, egy láthatatlan fonal köti össze őket, aminek, ha Andor meghúzza a végét, akkor nagyon örül, de tudja, hogy elfoglalt és nem szeretné zavarni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés