Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hír!Nem értik, mi történt Galambos Lajossal !Szörnyű hír :Nem látjuk egy ideig a Lagzi Lajcsit
Mindenegyben Blog - 2021. június 28. (hétfő), 15:19

Drámai hír!Nem értik, mi történt Galambos Lajossal !Szörnyű hír :Nem látjuk egy ideig a Lagzi Lajcsit

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 28
Hirdetés
[ ]

Az elkövetkezendő 3 hét teljes bizonytalanságban telik Galambos Lajosnak és családjának. Borzalmas, amit átélhetnek feleségével együtt. Mint azt már megírtuk, a legutóbbi tárgyaláson az ügyész kért rá és felségére is letöltendő börtönbüntetést kért. Hamarosan pedig megszületik az első fokú ítélet, addig biztos, hogy nem tudnak pihenni, kikapcsolódni és igazán más dolgokra sem lehet így koncentrálni. Csak túlélik a mindennapokat.

"Nem csoda, ha az ország trombitása lemondta a fellépéseket, nem lenne lelkiereje kiállni a nagyközönség elé és színlelni a jókedvet. Borzalmas, hogy nem tud most szórakoztatni, hiszen hatalmas terhet cipel a hátán. Ijesztően néz ki, sápadt, megviselt, egészen megváltozott az arca - meséli egy ismerőse. Felesége pedig alig 40 kiló. Mindenki nagyon sajnálja őket, hogy egy ilyen borzalmas ügybe keveredtek. Abba bele se merünk gondolni, hogy mi lenne, ha valóban ülniük kell. Korábban már Lajosnak voltak öngyilkos gondolatai, amely miatt fokozottan odafigyeltek rá a börtönben. Ilyenkor nyáron már Lajos a gyerekeivel együtt szokta élvezni a jó időt, de most nincs kedve, ereje utazni, nyaralni. Csak számolja a napokat az első fokú ítéletig, ami július 14-én lesz.

Mind Lajcsira, mind Boglárkára börtönben letöltendő büntetést kértek – a zenész 2-től 12 évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható, ám Lajcsi esetében a középmérték, azaz hét év büntetést tartaná megfelelőnek az ügyész, Boglárkánál pedig a minimumhoz közelítőt.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés