Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Durván elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek - Jakab Péter Orbánnak :
Mindenegyben Blog - 2021. május 28. (péntek), 11:54

Durván elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek - Jakab Péter Orbánnak : "A bérből és fizetésből élőket valóban megviselte a válság. A tolvajokat nem. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 28

Durván elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek - Jakab Péter Orbánnak : "A bérből és fizetésből élőket valóban megviselte a válság. A tolvajokat nem.

Orbán Viktor ma reggeli beszédében jó híreket közölt, az ellenzék vezetői között mégis hatalmas visszhangot váltott ki az egyik kijelentése. Ők most egyetlen mondata miatt támadják a miniszterelnököt.Mint írtuk, Orbán Viktor sok más mellett azt mondta:

Hirdetés
[ ]

“Most újra kell indítani a gazdaságot, bennünket, a bérből élőket is megviselt a járvány. Én is ilyen vagyok. A vállalkozóknak is vissza kell nyerni a vállalkozókedvüket. Ez nem egyszerű” - tette hozzá, illetve arról is beszámolt, hogy a 2022-es költségvetés a gazdaság újraindításáról fog szólni.

Ezen a mondaton akadt fenn Jakab Péter, majd Dobrev Klára is a Facebookon:

"És van bőr a képén. Orbán ma azt mondta, hogy – ahogy minden bérből és fizetésből élőt – őt is megviselte a válság, merthogy ő is bérből és fizetésből él. Ő, aki soha egy percet nem dolgozott a Parlament falain kívül. Ő, aki maximum mások béréből és fizetéséből élt mindig is." - írta Jakab Péter, tolvajnak nevezve a miniszterelnököt, azt pedig hazugságnak minősítette, hogy Orbán Viktor tudná, milyen az, ha valaki bérből és fizetésből él.

"A bérből és fizetésből élőket valóban megviselte a válság. A tolvajokat nem. Orbán legszűkebb köre a válság alatt is 800 milliárddal lett gazdagabb. Nekik a jövő kiszámítható maradt: dől a lé, ahogy eddig is. Minden más meg legyen a bérből és fizetésből élők baja, ahogy eddig is. - írja Jakab.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés