x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Durván elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek - Jakab Péter Orbánnak :
Mindenegyben Blog - 2021. május 28. (péntek), 11:54

Durván elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek - Jakab Péter Orbánnak : "A bérből és fizetésből élőket valóban megviselte a válság. A tolvajokat nem. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 28

Durván elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek - Jakab Péter Orbánnak : "A bérből és fizetésből élőket valóban megviselte a válság. A tolvajokat nem.

Orbán Viktor ma reggeli beszédében jó híreket közölt, az ellenzék vezetői között mégis hatalmas visszhangot váltott ki az egyik kijelentése. Ők most egyetlen mondata miatt támadják a miniszterelnököt.Mint írtuk, Orbán Viktor sok más mellett azt mondta:

Hirdetés
[ ]

“Most újra kell indítani a gazdaságot, bennünket, a bérből élőket is megviselt a járvány. Én is ilyen vagyok. A vállalkozóknak is vissza kell nyerni a vállalkozókedvüket. Ez nem egyszerű” - tette hozzá, illetve arról is beszámolt, hogy a 2022-es költségvetés a gazdaság újraindításáról fog szólni.

Ezen a mondaton akadt fenn Jakab Péter, majd Dobrev Klára is a Facebookon:

"És van bőr a képén. Orbán ma azt mondta, hogy – ahogy minden bérből és fizetésből élőt – őt is megviselte a válság, merthogy ő is bérből és fizetésből él. Ő, aki soha egy percet nem dolgozott a Parlament falain kívül. Ő, aki maximum mások béréből és fizetéséből élt mindig is." - írta Jakab Péter, tolvajnak nevezve a miniszterelnököt, azt pedig hazugságnak minősítette, hogy Orbán Viktor tudná, milyen az, ha valaki bérből és fizetésből él.

"A bérből és fizetésből élőket valóban megviselte a válság. A tolvajokat nem. Orbán legszűkebb köre a válság alatt is 800 milliárddal lett gazdagabb. Nekik a jövő kiszámítható maradt: dől a lé, ahogy eddig is. Minden más meg legyen a bérből és fizetésből élők baja, ahogy eddig is. - írja Jakab.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Durván elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek - Jakab Péter nekiesett Orbánnak :A gyerek nem ülhet 18 fokban a suliban
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés