Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Durván elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek - Jakab Péter nekiesett Orbánnak :
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 11. (csütörtök), 09:42

Durván elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek - Jakab Péter nekiesett Orbánnak : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 11

„Önök szerint egy átlag magyar melós megengedheti magának, hogy elhagyja a munkahelyét, mert nem szimpatikus egy kolléga?” – tette fel a kérdést a Jobbik frakcióvezetője, majd azonnal meg is válaszolta: nem teheti meg, tehát a kormánypárti politikusok se tehessék meg.

Kutyakötelességük végighallgatni akkor is, ha nem tetszik, amit mondok. Ha nem teszik, keressenek más munkahelyet

– jelentette ki Jakab Péter. Azt is kifejtette, hogy soha nem lehet egy rezsim játékszabályai szerint játszani, de ő nem is akarja elfogadni az Orbán-rendszert, hanem legyőzni, kerül, amibe kerül.

Ugyanakkor arról beszélt: vannak, akik elfogadták a játékszabályokat, és „lopnak, csalnak, hazudnak”, mert túl akarnak élni. A Jobbik frakcióvezetője azonban nem akar ilyen ember lenni.

Amikor hazugokkal állsz szemben, az igazság az egyetlen fegyvered

– mondta Jakab Péter, aki azt is hozzátette, hogy az igazságérzete az egyetlen mércéje, kimondja azt, amit a választói is: elég volt.

„Elég volt abból, hogy önök megalázzák, kihasználják, kisemmizik a magyarokat” – szögezte le a jobbikos politikus. Szerinte a kormány úgy kezeli ezt az országot, mintha a saját birtoka lenne, és ahelyett hogy kormányoznának, „mást sem tesznek, mint lopnak meg gyűlölködnek”.

„A pápának is ciki találkozni önökkel, a nagy kereszténydemokratákkal – mondta Jakab Péter. – Sérti önöket az igazság? Persze hogy sérti – jegyezte meg, majd hangsúlyozta: erre nem az a megoldás, hogy őt elnémítják, hanem hogy „befejezik a hazudozást”.

Sérti önöket, hogy bűnözőnek nevezem magukat, de erre nem az a megoldás, hogy kikapcsolják a mikrofonomat, hanem hogy befejezik a lopást. Zavarja önöket a ficsúr szó, jobban, mint a bűnöző, azt ingyen lehet mondani, ezért meg tízmilliós büntetés jár. Erre nem az a megoldás, hogy engem milliókra büntetnek, hanem hogy befejezik a rongyrázást egy olyan országban, ahol kétmillióan élnek a létminimum alatt

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés