Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ebből nyerheted a legtöbb lelki erőt, a gyógyulást! Születésnapod megmutatja, milyen fa vagy te
Mindenegyben Blog - 2020. június 05. (péntek), 16:14

Ebből nyerheted a legtöbb lelki erőt, a gyógyulást! Születésnapod megmutatja, milyen fa vagy te (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jún 05

Kőrisfa (ambíciós)

Téged nem érdekelnek a kritizáló megjegyzések, tisztában vagy belső és külső értékeiddel. Ambíciós vagy, tehetséges és vakmerő. Szereted a változatosságot, a monotonitás nem szórakoztat. Megbízható személynek tartanak. A házasságban, párkapcsolatban nem szereted, ha rövid pórázon tartanak.

Bükkfa (kreatív)

Hirdetés
[ ]

Fontos számodra a külső megjelenés, a pénz és gazdagság, és szereted mindig előre kreatívan megtervezni az élet nagy dolgait. A bükk az egyik legerősebb fa, így ez jellemző az ebben a jegyben születettekre is. Határozottak, nehezen tágítanak elképzeléseiktől. Ezek az emberek megbízhatóak és hűségesek.

Nyírfa (természetközeli)

Barátságos vagy kreatív. Szereted a természetközeli életet, de nagy kalandozásokra mégsem vállalkozol. Inkább a kényelmes erdei sétákat, a nyugalmat szereted. Barátságos, élénk személyiség jellemez.

Cédrus (megbízható)

Kiváló alkalmazkodó képességgel rendelkezel, ismerőseid szeretnek a közeledben tartózkodni, hiszen tudják, hogy bármikor számíthatnak a segítségedre. Imádod a kreatív dolgokat, a rutinos, megszokott dolgok fárasztanak. Tehetséges vagy és szorgalmas, gyorsan és határozottan döntesz.

Gesztenye (őszinte)

Optimista vagy jókedvű. Imádsz takarékoskodni, de néha már úgy tűnhet, hogy kicsit fösvény vagy. Kissé kritikus vagy, ezért nehezen találsz tartós párkapcsolatot. De ha egyszer valakit megszeretsz, akkor igazán hűséges tudsz lenni. Nagyon fontos számodra a család, a biztonságos otthon.

Ciprus (hűséges)

Nem szeretsz magányos lenni, ezért mindig hangos és vidám társaság vesz körbe. Nem létezik számodra lehetetlen, mindent a legnagyobb kreativitással próbálsz megoldani.

Szilfa (nemesség)

Szereted a visszafogott, de elegáns öltözködést. Ha valaki megbánt, könnyen megbocsájtasz neki, szereted, ha a te kezedben van az irányítás, és te dönthetsz. Praktikusság, hűség, és kedvesség jellemez.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés