Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Egy bolti eladó kitálal: a nyugdíjasoknak igenis van pénze, nem is kevés…
Mindenegyben Blog - 2022. március 25. (péntek), 08:24

Egy bolti eladó kitálal: a nyugdíjasoknak igenis van pénze, nem is kevés…

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 25

Egy bolti eladó kitálal: a nyugdíjasoknak igenis van pénze, nem is kevés…

Egy kisboltban vagyok eladó, és most már nem bírom tovább, le kell írjam, hogy pontosan igaza van a kormánynak, amikor azt állítják, hogy tele vannak pénzzel a nyugdíjasok. Nap, mint nap tapasztalom ezt, most már tele a pohár! Nekik nem jó a középminőségű étel, állandóan verik a pultot a prémium kajáért.

Hirdetés
[ ]

Nem eszik meg az olcsó nápolyit, nekik a drága vödrös kell. Legalább 5 éve nem kért a főnök a húsosoktól farhátat, mert már nem veszik a nyugdíjasok a farhátat. Leginkább dagadót, mellfilét, és combfilét visznek, a legdrágábbik húsfajtákat. Látom, ahogy előveszik a tárcájukat, hogy duzzadnak benne a vastag húszezres csomók, és csak a fogukhoz verik a garast, amikor panaszkodnak, hogy nincs pénzük.

Ezt mind csak fejjátszás, azt állíthatom, hogy minden nyugdíjas gazdag, és meg is érdemlik, hogy elveszik tőlük a nyugdíjuk felét, vagy még többet. Ezek az emberek, tehetős gazdag emberek, és játszák a szegényt..

Most minden nyugdíjas, aki ezt olvassa, írja le, hogy mennyi dugi félre tett pénze van, majd meglátják, hogy sorakoznak a több millió félretett pénzzel rendelkező nyugdíjas kommentelők!

Címlapfotó: illusztráció

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés