Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Egy ismeretlen jelölte meg barátjaként a közösségi oldalon, melynek következtében örökre elveszítette a lányát
Mindenegyben Blog - 2018. november 18. (vasárnap), 11:02

Egy ismeretlen jelölte meg barátjaként a közösségi oldalon, melynek következtében örökre elveszítette a lányát (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 nov 18

Sokan közölünk jelenleg is használják a közösségi oldalakat. Ezek az oldalak rengeteg lehetőséget kínálnak a csevegésre, információk és fényképek megosztására.

Sokan rabjai lesznek ezeknek az oldalaknak, és ezen keresztül mutatják be az életüket, azt hogy mit esznek, hogyan élnek és mit csinálnak ők maguk és a gyerekeik és még sok más egyebet is megosztanak. Sajnos sokan nem gondolnak arra, hogy ez milyen veszélyes is lehet rájuk vagy a hozzájuk közelállókra.

Ez egy történet, mely futótűzként terjedt a facebook-on, amit egy volt rendőr osztott meg azzal a céllal, hogy a felhasználók gondolkodjanak el végre azon, hogy mit is töltenek fel az internetre. Íme, a történet…

Hirdetés
[ ]

Egy fiatal lányt egy ismeretlen férfi megjelöli ismerősének. A lány nem ismeri őt, de a fényképen egy szimpatikus fiatal, gyönyörű szemekkel és bájos mosollyal rendelkező férfi van. A lány úgy gondolja – miért is ne? És visszajelöli ismerősként.

Pont úgy alakult, hogy ezen a napon ment először iskolába a kislány. Olyan szép az iskolai egyenruhában, hogy az édesanyja nem állhatja meg, hogy fényképet készítsen róla és feltegye azt a facebookra, hogy a barátai és ismerősei is láthassák ezt az eseményt.

Az édesanyát annyira megérintette ez a pillanat, hogy a képaláírásban a saját szavain kívül még az iskola címét is megosztja:

Hirdetés

„Nem hiszem el, hogy már így megnőtt! Hogy repül az idő! Egy büszke édesanya!”

Közben az az ismeretlen férfi, akit reggel jelölt vissza ismerősének az anya, elküldi a lányról készült képet a világ különböző részein élő 60 felnőtt férfinak a következő felirattal:

„Amerikai lány. 5 éves. Sötét hajú barna szemű. Ára 5000$.”

Az anya nem is sejti, hogy a gyerekkereskedő nem csak a lánya fényképével, de pontos iskolai címével és nevével is rendelkezik, amit ő maga kínált fel ezüst tálcán. Így amikor 15:00 –kor érte megy a lány már nem lesz ott.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés