Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Egy magyar fiatalember nyerte az asztalos világbajnokságot.Gratulálunk a sikeréhez!
Mindenegyben Blog - 2019. november 08. (péntek), 17:08

Egy magyar fiatalember nyerte az asztalos világbajnokságot.Gratulálunk a sikeréhez! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 nov 08

Egy mindössze 20 éves felsőörsi magyar fiatal, Simon Krisztián nyerte a Kazanyban rendezett bútorasztalos világbajnokságot. A siker benne volt a pakliban, hiszen Krisztián tavaly az Európa-bajnokságot is megnyerte. A győztes saját bevallása szerint egészen kicsi kora óta szeret fával foglalkozni, már kisiskolásként is a kalapálás és a fűrészelés volt a hobbija. 

Hirdetés
[ ]

A World Skills névre hallgató versenysorozat keretein belül 63 ország összesen 1354 fiatal szakembere mérette meg magát 56 különböző szakmában. A magyar küldöttség eddigi legjobb eredményét érte el az idén: Krisztián aranyérme mellett tizenegy kiválósági érmet is szereztek a mieink, akik így összesítésben a 20. helyen végeztek.

A világbajnoki címig hosszú út vezetett. A tavalyi Európa-bajnokságra a Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara háromfordulós válogatója után sikerült kvalifikálnia magát a későbbi győztesnek, akinek segítője Fekete Zoltán asztalos mester volt. 

Hirdetés

Krisztián a szakmai elismerés mellett pénzjutalmat is kapott, ezt az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ajánlotta fel számára. Azonban Krisztián számára a szakmai elismerés többet ér, mint elmondta, az aranyérem igazi értéket többek között az adja, hogy sikerült megelőznie kínai vetélytársait. A kínai versenyzők hagyományosan a legjobbak közé tartoznak ezeken a versenyeken, a mostani megmérettetésen is szinte valamennyi számban dobogóra állhattak. A kínaiak titka az, hogy versenyzőiket egészen kicsi koruk óta készítik fel a versenyekre. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés