Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ekkor fog tetőzni a járvány Magyarországon:Nagyon sok halottal számolnak
Mindenegyben Blog - 2020. november 29. (vasárnap), 21:57

Ekkor fog tetőzni a járvány Magyarországon:Nagyon sok halottal számolnak

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 29

Decemberben naponta több mint kétszázan halhatnak bele a koronavírusba Magyarországon egy amerikai járványmodell szerint - becsülték október elején, amikor a Washingtoni Egyetemen működő Egészségmérési és -értékelési Intézet (IHME) előrejelzésében. A Bill és Melinda Gates Alapítvány támogatásával létrejött, egészségügyi trendek modellezésével foglalkozó kutatóintézet a statiszták mellett az országok járványügyi intézkedései alapján állítja fel rendszeresen frissülő prognózisát. A 24. hu megnézte, hogy immár az újabb szabályok és adatok fényében most mit jelez előre az amerikai járványmodell a magyarországi helyzet alakulásáról.

Hirdetés
[ ]

Ha a magyar kormány szerint is legfontosabb mutatót, a koronavírusnak betudható haláleseteket nézzük, úgy

a modell alapján a járvány december 8-9-én éri el a csúcspontját napi 178 áldozattal, addig a halálozások száma folyamatosan emelkedni fog.

Onnantól ez a grafikon némileg javuló tendenciát mutat, de csak január 11. után csökken száz alá a napi halálesetek száma, és még február végén is 56 áldozattal kell számolni naponta.

A mostani előrejelzés szerint év végéig 9,2 ezren, február végéig pedig 14 ezren fognak meghalni a vírus következtében.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés