Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ekkor jön az első baba ! Gyermeket akar férjével Steiner Kristóf ,EKKOR FOG ÉRKEZNI A BABA
Mindenegyben Blog - 2021. február 23. (kedd), 08:59

Ekkor jön az első baba ! Gyermeket akar férjével Steiner Kristóf ,EKKOR FOG ÉRKEZNI A BABA

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 23

el-Aviv — Tíz év után októberben maga mögött hagyja otthonát Steiner Kristóf (36) és izraeli származású férje, Nimrod Dagan.

Az újságíró és szerelme nagy kalandba kezd, körbeutazzák a világot Amerikától kezdve Afrikán át Ázsiáig.

Hirdetés
[ ]

Úgy érezzük Nimivel, hogy az életünk és a karrierünk most tart azon a ponton, amikor lehetőségünk van olyan döntéseket hozni, ami kiragad minket a mókuskerékből – kezdte Steiner Kristóf a Blikknek.

– Rengeteget dolgozunk, ezért úgy éreztük, szükségünk van arra, hogy még tapasztaljunk és lássunk a világból, mielőtt egy következő szintre emelnénk a családi életünket, ami a gyermeknevelést és egy saját ingatlan vásárlását jelenti – árulta el a Blikknek Kristóf, aki a legszívesebben egy örökbefogadásban venne részt. Az újságíró a nagy utazást októbertől tervezi, ugyanis számos munka köti még Európához: workshopokat tart és vegán főzőkurzusokat szervez a Kristóf Konyhájával.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés