Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ekkor köszönt be a kemény tél!Már biztos
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 29. (kedd), 13:13

Ekkor köszönt be a kemény tél!Már biztos

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 29

Már látszik, milyen lesz az idei tél! A Dávid naptár kemény hónapokat ígér

Hirdetés
[ ]

November 21-én érkezhet az első komolyabb fagy, s többé-kevésbé eltart egészen december végéig. Az év utolsó hónapja faggyal indít, ami néhány napra enyhülhet, 6-án aztán megérkezhet a hó. 10-től nagyon hideg lesz, 12-én erős szélviharra kell számítani, 13-án, 14-én és 15-én változékony időre számíthatunk, lehet részünk szélben, fagyban és egy kis melegedésben is - idéz a Dávid naptárból az elsokezbol.com.

December 17-től erős havazás várható faggyal, a hőmérő higanyszála 20 és 25. között még mélyebbre süllyed. A két ünnep között sok hó eshet, de 30-án és szilveszter napján jobb időre számíthatunk.

Január legelején tiszta lesz az ég, harmadikától fagyra, havas esőre kell számítani. Január 6-a kemény faggyal érkezik, ami hetekig kitart. Január 18-tól ismét masszív hóesésre kell számítani, 22-tól intenzív hideg érkezik, szélben is lehet részünk, a hónap végéig kemény fagyokkal.

Február elseje és ötödike között fagyra, de tiszta idő lehet, 6-8-ig hóra és szélre kell számítani, 9-től melegedés várható, majd február 15-től újra havazhat, a fagy pedig egész 29-ig kitarthat majd. Az idei tél belecsúszhat a tavaszba. Március 6-tól visszatérhet a fagy és a szél, igazi tavaszra csak 21-től számíthatunk.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés