Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ekkora vagyont hagyhatott hátra Nagy Grófo..Bődületes számok
Mindenegyben Blog - 2020. december 21. (hétfő), 15:30

Ekkora vagyont hagyhatott hátra Nagy Grófo..Bődületes számok

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 21

Korábban már írtunk Grófoék anyagi heyzetéről : " Emlékeink szerint még sosem láthattuk a Hal a tortánban, sőt, szeretteivel otthonában sem nagyon szokott szelfizni Kis Grófo. Vajon miért? A jelenleg egyik legkeresettebb és legnépszerűbb magyar előadóművésznek feltehetően van mit a tejbe aprítania - talán ezért sem szeretne kérkedni anyagi körülményeivel?

Az interneten most felbukkant egy videóklip.

Az öreg Grófo Kisfiam című száma, amely minden jel szerint arra mutat, hogy a család saját otthonában készülhetett. Ha ez igaz, akkor azt is hozzá kell tennünk, látszólag az idősebb Grófo rezidenciája lehet a hely, ahol Kis Grófo felnőhetett. Hatalmas terek, gyönyörű, értékes fából készült bútorok, porcelánok, fény, pompa - ilyen körülmények között várja "haza" gyermekét nagy Grófo, nem hiába. A ház elé siet, és jól látszik, a hatalmas telken külön betonút vezet az épületig, amely előtt körforgalom látható, közepén kerekes kút."

A videóben látható ház alsóhangon 300 millió forint körül mozog, el sem lehet képzelni, hogy mekkora vagyont hagyhatott hátra idősebb Kozák, de a becslések szerint nagyjából 500 millió forint körül mozoghat ez az összeg.Grofó édesapja továbbá építkezési vállalkozó is volt.

Hirdetés
[ ]

Egy tisztességesen ledolgozott élet, és a vár amit felépítettek együtt. Le a kalappal,Nyugodjék békében!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés