Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
El sem hisszük! Ma reggel jött a hír Bodrogi Gyuláról
Mindenegyben Blog - 2024. április 10. (szerda), 14:33

El sem hisszük! Ma reggel jött a hír Bodrogi Gyuláról (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 10

Ünneplés Bodrogi Módra: Három Generáció, Három Kerek Évforduló

A Bodrogi családban idén különleges évfordulók sora ad okot az ünneplésre: Bodrogi Gyula a 90, Voith Ági az 80, míg Bodrogi Enikő a 20. születésnapját köszöntheti. Ez az összejövetel nemcsak a számok kerekessége miatt különleges, hanem mert a színész dinasztia tagjai ritkán találkoznak együtt. 

Ritka Családi Pillanatok

„Nagyon ritkán adódik lehetőségünk így összeülni, többnyire csak ünnepekkor van erre alkalom,” meséli Bodrogi Gyula, aki nem titkolja, bár az ünnepléseket szereti, nagyobb rendezvényeket már nem szerveznek. A család szűk körben, de annál meghittebben ünnepel.

Hirdetés
[ ]

Generációk Találkozása

Az idei év különleges a család számára, hiszen három generáció is fontos mérföldkövet ünnepel. Bodrogi Gyula nehezen barátkozik a kilencvenedik évével, de humorral és derűvel tekint az életre. „1934-ben születtem, tessék kiszámolni!” – mondja nevetve.

A Humor Ereje

A Bodrogi család titka talán a jó humorérzék és a képesség, hogy a nevetésen keresztül oldják a konfliktusokat. „Bármin össze tudunk veszni, de nagyon jókat szoktunk veszekedni,” mondja Gyula, aki szerint a neheztelés náluk sosem tart tovább néhány óránál.

A Család Összetartása

Bodrogi Gyula és Voith Ági életútja bár különvált, a család összetartó ereje nem hagyta, hogy teljesen eltávolodjanak egymástól. A színész úgy véli, nincs szükség hivatalos papírokra ahhoz, hogy az ember tudja, kik tartoznak az ő családjához.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Most jött a rossz hír Bodrogi Gyuláról

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés