Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elcsukló hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában
Mindenegyben Blog - 2024. március 26. (kedd), 08:44

Elcsukló hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 26

Megkezdődött az Ázsia Expressz legfrissebb szezonja. A TV2 rendkívül népszerű sorozata ismét sokakat ültet le a tévék elé Magyarországon, ahol a tavalyi szezont Mexikó és Guatemala izgalmas helyszínein rögzítették, az idei évadban viszont visszatérünk az alapokhoz, és a résztvevő hírességek Ázsiában mérik össze képességeiket. A versenyben számos ismert személyiség vesz részt, többek között Krausz Gábor és Mikes Anna egy csapatban, míg Tilla egy új szerepben, versenyzőként próbál szerencsét.

Hirdetés
[ ]

Ördög Nóra ismét ő lesz a műsorvezető, ami nem okoz meglepetést, tekintettel arra, hogy a magyar közönség kedveli, ahogy ő vezeti a show-t. Az előző évadokhoz hasonlóan Nóra ezúttal is napi egyperces vlogokban osztja meg a nézőkkel a forgatás során történteket. Idén is folytatódik ez a gyakorlat, és Nóra már meg is osztotta az első videókat.

címlapfotó:illusztráció!

Megérkezett az első kép Mikes Annáról és Krausz Gáborról: így ölelkeznek a tengerparton az Ázsia Expressz forgatása alatt. A népszerű pár rajongótábora most egy örömteli hírrel gazdagodhatott: bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna is részt vesznek az Ázsia Expressz legfrissebb évadának kalandjaiban.

A táncművész és a neves szakács a felkészülési időszak során már bepillantást engedtek a közönségnek előkészületeikbe, most pedig az első közös fotókat is megosztották a varázslatos Fülöp-szigeteki forgatásról.

☀️😎 Anna és Gábor nekivágott a nagy kalandnak. Oldalukat Admin kezeli a verseny végéig. Drukkoljatok nekik mert ez lelkileg és fizikailag is kíméletlen lesz. Lélekben velük vagyunk ❤️❤️ T. - Admin

— olvasható a bejegyzésben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés