Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Életfogytig tartó börtön várhat Putyinra háborús bűnökért
Mindenegyben Blog - 2022. március 03. (csütörtök), 19:13

Életfogytig tartó börtön várhat Putyinra háborús bűnökért (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 03

“Putyin háborús bűnökért lesz felelősségre vonva…” – jelentette ki a külügyminiszter-helyettes az Oroszország által végrehajtott katonai műveletekre utalva. Úgy véli, hogy az orosz vezető háborús bűnök miatt fog a hágai törvényszék elé állni.

Vlagyimir Putyin háborús bűnei

Hirdetés
[ ]

Február 24-én Oroszország megtámadta Ukrajnát. Ettől a pillanattól kezdve szomszédaink földjén folyamatos harcok folytak Vlagyimir Putyin hadserege és a függetlenségüket védelmező ukrán hősök között. A legutóbbi béketárgyalások nem sokat segítettek itt.

Putyin hadseregének katonai műveleteit brutális módon hajtják végre, célja az ukrán társadalom megfélemlítése és megadásra kényszerítése. Napról napra ártatlan emberek halnak meg szárazföldi hadműveletek és rakétatűz következtében. Teljes polgári infrastruktúra, beleértve a kórházakat és a lakótelepeket, semmisülnek meg.

Amint az ukrán média is beszámolt róla, az orosz hadsereg kazettás bombákat és termobarikus (vákuum) bombákat használ erre a célra. Mindkét „eszköz” tiltott – 2008-ban egy dublini konferencián 111 ország támogatta a kazettás bombák betiltását. Ez csak két példa a Putyin irgalmat nem ismerő hadserege által elkövetett háborús bűnökre. A civilekre nyitott tűz is bűncselekmény. Egy másik háborús bűn a kórházak elleni szándékos támadás.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés