Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elhagyta Tóth Gabit az új pasija? Rejtélyes üzenet tűnt fel Tóth oldalán
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 14. (csütörtök), 16:54

Elhagyta Tóth Gabit az új pasija? Rejtélyes üzenet tűnt fel Tóth oldalán (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 14

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának a híre még a nyár utolsó hónapjában robbant. Szinte senki sem látta jönni az egykori álompár szakítását, hiszen kívülről minden olyan tökéletesnek tűnt. Sokan még reménykedtek, hogy Gabiék visszatalálnak egymáshoz, ám a sztárséf máris elköltözött új, vidéki otthonukból, sőt! Az énekesnő és Krausz Gábor is a napokban beszéltek "új fejezetről" az életükben. Úgy néz ki, hogy a szakításuk végleges, igyekszenek mindketten továbblépni, miközben kislányukat ugyanabban a szeretetben, és közösen nevelik tovább.

Tóth Gabi üzenete

Az énekesnő most a 24 óráig látható Instagram-sztorijában szólalt meg. Egy friss fotót osztott meg magáról, amin teljesen máshogy néz ki, új stílusban sminkel és fotóz, mint korábban, majd Ady Endre 1908-ban írt versét idézte, mely így szól:

Ady Endre: Az Úr érkezése

Mikor elhagytak,

Mikor a lelkem roskadozva vittem,

Csöndesen és váratlanul

Átölelt az Isten.

Nem harsonával,

[ ]

Hanem jött néma, igaz öleléssel,

Nem jött szép, tüzes nappalon,

De háborus éjjel.

És megvakultak

Hiú szemeim. Meghalt ifjuságom,

De őt, a fényest, nagyszerűt,

Mindörökre látom.

SÍRVA NYILATKOZOTT TÓTH GABI: „MOST MÁR ELÉG!”

 Tények Plusznak adott exkluzív interjút, amelyben Gabi most először és utoljára beszél az őt érő támadásokról. Az elmúlt időszakban közel száz halálos fenyegetést kapott vadidegenektől, de ismert emberek is naponta élik ki rajta a frusztrációikat. Gabi nem érti a gyűlöletcunami okát, tudomása szerint nem sértett meg senkit, csupán őszintén vállalta a hitét és értékrendjét, amihez mindenkinek joga van.

„Jó, összeszedem magam. Pedig megígértem, hogy nem fogok sírni, mert akkor azt mondják, hogy gyenge vagyok. Aki azt szeretné, hogy gyengüljek, az ennek örülni fog és ezért nem akartam sírni, de ha a gyermekemről beszélek, akkor mindig elérzékenyülök, mert nekem egy csoda ő az életemben” - kezdte könnyeivel küzdve, majd arra is magyarázatot adott, miért vált hirtelen vallásos személyiséggé. Ugyanis sokan ezt a változását kritizálják a legtöbben.

„Engem 18 évesen betoltak a műtőasztalra tüdőembóliával élet-halál között. S közölték velem, hogy nem lehet gyermekem. 2019-ben én terhes lettem és áldott állapotba kerültem. Tehát mi ez ha nem az Isten műve és mi történt, hogy mégis megkaptam ezt a gyönyörű áldást” – árulta el Gabi, aki hozzátette: az orvosok is azt mondták gyermeke 

Isten műve.

További érzelmes és megrázó részleteket Gabi teljes interjújából tudhattok meg: 

Tóth Gabi korábban őszintén beszélt az állapotáról, és ez az egész mostani helyzet azzal fenyegeti, hogy visszatér a betegsége.

Az énekesnő betegsége nem új jelenség, de még mindig hatalmas tabunak számít annak ellenére, hogy több millió nőt és férfit érint ez a probléma. Bár a világ egyre nyitottabb az ilyen dolgok megértésére, elfogadására és kezelésére, a mentális zavarokkal küzdőknek még így is sokszor szembe kell nézniük az előítéletekkel és a megkülönböztetéssel.

Éppen ezért nagyon elismerésre méltó dolog, ha egy-egy híres ember őszintén kiáll a nyilvánosság elé, és sokaknak erőt ad azzal, hogy mesél a saját belső harcairól, és beavat másokat abba is, hogy hogyan küzd meg így a mindennapok kihívásaival.

A levegőben lóg Tóth Gabi és Krausz Gábor kibékülése? Rengeteg jel utal arra, hogy a szerelmesek visszatalálhatnak egymáshoz A levegőben lóg Tóth Gabi és Krausz Gábor kibékülése? Rengeteg jel utal arra, hogy a szerelmesek visszatalálhatnak egymáshoz Olvass tovább…

Tóth Gabi őszintén elmondta, hogy majdnem 10 éve pánikbetegséggel küzd, erről korábban őszintén beszélt, és nem titkolta azt sem, hogy néha mennyire eluralkodik rajta ez az állapot.

Azt, hogy valaki pánikbeteg, nem tudjuk róla megmondani. Vannak látható külső jelei, például az izzadás, a sápadtság, a remegés, az illető esetleg nem tud vagy csak nagyon nehezen, halkan, talán dadogva megszólalni, de ez csak egy töredéke annak, amit nem látunk és belül történik.

A legrosszabb az, hogy egyik pillanatról a másikra tör rá az emberre: hirtelen mintha elhúznák a talajt a lába alól és félelmet érezne, bénultsággal vegyesen. Úgy jön mint egy alattomos támadás, amit nem tud megelőzni és potenciálisan bármikor “elkap”.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés