x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elhunyt gazdájára várt kórházi ágya mellett – A fotója futótűzként terjedt a neten, majd csodás dolog történt
Mindenegyben Blog - 2022. július 05. (kedd), 16:15

Elhunyt gazdájára várt kórházi ágya mellett – A fotója futótűzként terjedt a neten, majd csodás dolog történt (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 05

A netes közönség szíve majd megszakadt, amikor meglátták ezt a fotót, amelyen egy hű eb elhunyt gazdája kórházi ágya mellett ücsörögve várja, hogy a férfi visszatérjen. 

A képen szereplő 3 éves labrador keveréknek, aki Moose névre hallgat, nem volt zökkenőmentes az élete. Először Georgia-ban találtak rá, egy útjelző táblához kikötve, ahonnan azonnal egy állatmenhelyre vitték.

Moose reménykedve várta, hogy valaki végre örökbefogadja őt, de nem járt sikerrel. Ahogy idősödött, egyre kisebb volt az esélye, hogy kiválasszák, amivel párhuzamosan, a túlzsúfolt menhelyen, az eutanázia fenyegetése is egyre közelebb került hozzá.

Hirdetés
[ ]

Szerencséjére átkerült az Eleventh Hour Rescue nevezetű menhelyre, ahol nem végeznek altatást, minden állatot életben hagynak.

“Moose sok barátra tett szert az önkénteseink között. Megnyert magának minket boldog személyiségével és életszeretetével.” – írták a menhely munkatársai Facebook oldalukon.

Egyszer csak egy férfi érkezett a menhelyre, akivel Moose azonnal szeretetteljes kapcsolatot alakított ki. Úgy tűnt, hogy a kutyus végre végleges otthonra lelt. Sajnos a sztori mégsem ért boldog véget, mivel Moose gazdája egy évvel az örökbefogadása után elhunyt rákban.

Moose szíve majd megszakadt és nem tudta, hogy gazdája vajon visszatér-e hozzá valaha. Észrevette, hogy a gazdi nincs a kórházi ágyában, ezért remélve, hogy visszatér, és együtt hazamehetnek, ott várt rá. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés