x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elindult a jogsi támogatási program, A és B kategóriás jogosítványra! Nagy összegű KÉSZPÉNZT adnak igénylésre! Gyakorlati órára, vezetésre és elméletre is!
Mindenegyben Blog - 2020. február 05. (szerda), 16:08

Elindult a jogsi támogatási program, A és B kategóriás jogosítványra! Nagy összegű KÉSZPÉNZT adnak igénylésre! Gyakorlati órára, vezetésre és elméletre is! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 05

50 ezer forintos KÉSZPÉNZES támogatás igényelhető A, B JOGOSÍTVÁNYRA! 50 ezer forint, amit ajándékba adnak jogosítványra, vezetési órákra, elméletre, KRESZ-re stb! Itt nézz utána :

PÉNZTÁMOGATÁS B KATEGÓRIÁS JOGOSÍTVÁNY MEGSZERZÉSÉRE! 50 EZER FORINTOT LEHET IGÉNYELNI A B KATEGÓRIÁS JOGOSÍTVÁNY MEGSZERZÉSÉHEZ! ITT VANNAK A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK >>>

Felhívjuk a figyelmet, hogy a támogatás nem jár automatikusan igényelni kell és nem is mindenhol van az országban.Arról, hogy az önkormányzat ad-e ilyen támogatást saját maga dönthet, úgy ahogyan arról is, hogy milyen feltételekkel biztosítja ezt a támogatást, illetve mekkora összegen!Van olyan önkormányzat, akik 50 ezer forinttal járulnak hozzá az ott lakók jogosítványának megszerzéséhez, ami nem is olyan kevés pénz!Akár a jogosítvány 30%-át is fedezheti!

Hirdetés
[ ]

Érdemes tájékozódni mindenkinek a helyileg illetékes önkormányzatnál, hogy náluk létezik-e a  támogatás!

Mi most bemutatunk néhány példát >>>

Jogosítvány megszerzésének támogatása Ferencvárosban

Az önkormányzat a kerületben legalább egy éve állandó bejelentett lakóhellyel rendelkező tanulók részére az érettségi letételéig a „B” típusú jogosítvány megszerzéséhez 50.000,- forint/fő összegben támogatást nyújt.

A kérelem benyújtásakor igazolni kell az alábbiakat:a) legalább egy éves Budapest IX. kerületi lakóhely igazolása,b) a költségek igazolásáról kiállított, névre szóló, eredeti számla,c) iskolalátogatási igazolás,d) fél évnél nem régebben kiállított B kategóriás vezetői engedély bemutatása.

Az eljárás kérelemre indul. Az ügyirat érkezésekor, valamint az eljárás minden szakaszában az ügyintéző a mindenkori hatályos jogszabály(ok) alapján megvizsgálja, hogy illetékes-e az ügyben eljárni, illetve van-e hatásköre az intézkedésre. Amennyiben illetékességének vagy hatáskörének hiányát állapítja meg, az ügyiratot haladéktalanul – de legkésőbb 8 napon belül – átteszi a hatáskörrel rendelkező illetékes szervhez, melyről a kérelmezőt (bejelentőt) és egyéb érintetteket értesíti. Amennyiben azt állapítja meg az ügyintéző, hogy az ügyben a csoportnak illetékessége és hatásköre is van, megvizsgálja a kérelmet, hogy a jogszabály(ok) által előírt mellékletek, szükséges iratok, igazolások rendelkezésre állnak-e. Hiányos beadvány esetén, határidő kitűzésével az ügyintéző felhívja az ügyfelet a hiány pótlására azzal a figyelmeztetéssel, hogy ha a felszólításnak a megadott határidőben nem tesz eleget, és a határidő meghosszabbítását sem kérelmezte, a Polgármesteri Hivatal (továbbiakban: Hivatal) az eljárást megszünteti, vagy a rendelkezésre álló adatok, iratok alapján dönt. Abban az esetben, ha kérelmező a jogosultsági feltételeknek megfelel, akkor részére a kérelmezett támogatás megállapításra kerül a jogszabályban meghatározottak szerint. Amennyiben kérelmező a jogosultsági a feltételeknek nem felel meg, akkor kérelme elutasításra kerül. Hivatal a döntését minden esetben a kérelmező részére az általa megadott postacímre megküldi. A megállapított támogatást, igény szerint postai úton folyósítja vagy bankszámlára utalja.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (29)
Hirdetés
Hirdetés