Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elindult a jogsi támogatási program, A és B kategóriás jogosítványra! Nagy összegű KÉSZPÉNZT adnak igénylésre! Gyakorlati órára, vezetésre és elméletre is!
Mindenegyben Blog - 2020. február 05. (szerda), 16:08

Elindult a jogsi támogatási program, A és B kategóriás jogosítványra! Nagy összegű KÉSZPÉNZT adnak igénylésre! Gyakorlati órára, vezetésre és elméletre is! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 05

50 ezer forintos KÉSZPÉNZES támogatás igényelhető A, B JOGOSÍTVÁNYRA! 50 ezer forint, amit ajándékba adnak jogosítványra, vezetési órákra, elméletre, KRESZ-re stb! Itt nézz utána :

PÉNZTÁMOGATÁS B KATEGÓRIÁS JOGOSÍTVÁNY MEGSZERZÉSÉRE! 50 EZER FORINTOT LEHET IGÉNYELNI A B KATEGÓRIÁS JOGOSÍTVÁNY MEGSZERZÉSÉHEZ! ITT VANNAK A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK >>>

Felhívjuk a figyelmet, hogy a támogatás nem jár automatikusan igényelni kell és nem is mindenhol van az országban.Arról, hogy az önkormányzat ad-e ilyen támogatást saját maga dönthet, úgy ahogyan arról is, hogy milyen feltételekkel biztosítja ezt a támogatást, illetve mekkora összegen!Van olyan önkormányzat, akik 50 ezer forinttal járulnak hozzá az ott lakók jogosítványának megszerzéséhez, ami nem is olyan kevés pénz!Akár a jogosítvány 30%-át is fedezheti!

Hirdetés
[ ]

Érdemes tájékozódni mindenkinek a helyileg illetékes önkormányzatnál, hogy náluk létezik-e a  támogatás!

Mi most bemutatunk néhány példát >>>

Jogosítvány megszerzésének támogatása Ferencvárosban

Az önkormányzat a kerületben legalább egy éve állandó bejelentett lakóhellyel rendelkező tanulók részére az érettségi letételéig a „B” típusú jogosítvány megszerzéséhez 50.000,- forint/fő összegben támogatást nyújt.

A kérelem benyújtásakor igazolni kell az alábbiakat:a) legalább egy éves Budapest IX. kerületi lakóhely igazolása,b) a költségek igazolásáról kiállított, névre szóló, eredeti számla,c) iskolalátogatási igazolás,d) fél évnél nem régebben kiállított B kategóriás vezetői engedély bemutatása.

Az eljárás kérelemre indul. Az ügyirat érkezésekor, valamint az eljárás minden szakaszában az ügyintéző a mindenkori hatályos jogszabály(ok) alapján megvizsgálja, hogy illetékes-e az ügyben eljárni, illetve van-e hatásköre az intézkedésre. Amennyiben illetékességének vagy hatáskörének hiányát állapítja meg, az ügyiratot haladéktalanul – de legkésőbb 8 napon belül – átteszi a hatáskörrel rendelkező illetékes szervhez, melyről a kérelmezőt (bejelentőt) és egyéb érintetteket értesíti. Amennyiben azt állapítja meg az ügyintéző, hogy az ügyben a csoportnak illetékessége és hatásköre is van, megvizsgálja a kérelmet, hogy a jogszabály(ok) által előírt mellékletek, szükséges iratok, igazolások rendelkezésre állnak-e. Hiányos beadvány esetén, határidő kitűzésével az ügyintéző felhívja az ügyfelet a hiány pótlására azzal a figyelmeztetéssel, hogy ha a felszólításnak a megadott határidőben nem tesz eleget, és a határidő meghosszabbítását sem kérelmezte, a Polgármesteri Hivatal (továbbiakban: Hivatal) az eljárást megszünteti, vagy a rendelkezésre álló adatok, iratok alapján dönt. Abban az esetben, ha kérelmező a jogosultsági feltételeknek megfelel, akkor részére a kérelmezett támogatás megállapításra kerül a jogszabályban meghatározottak szerint. Amennyiben kérelmező a jogosultsági a feltételeknek nem felel meg, akkor kérelme elutasításra kerül. Hivatal a döntését minden esetben a kérelmező részére az általa megadott postacímre megküldi. A megállapított támogatást, igény szerint postai úton folyósítja vagy bankszámlára utalja.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés