Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elképesztő…Benkő Péter megmutatta ritkán látott 31 évvel fiatalabb csodaszép feleségét ! Most mindenki elájult a fotó láttán.
Mindenegyben Blog - 2024. április 06. (szombat), 18:29

Elképesztő…Benkő Péter megmutatta ritkán látott 31 évvel fiatalabb csodaszép feleségét ! Most mindenki elájult a fotó láttán.

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 06

Benkő Péter és kozmetikusként dolgozó, nála 31 évvel fiatalabb felesége egy varázslatos vályogházban élnek egy tanyán, amelynek mindennapjai tele vannak izgalmas eseményekkel.

A pár 19 évvel ezelőtt, lóháton mondta ki a boldogító igent, és a Best magazinnak adott interjúban osztották meg életük, kapcsolatuk részleteit, valamint a nagyszülői lét örömeit. Benkő Péter és felesége, Klaudia

Hirdetés
[ ]

A közös szenvedély, a lovak iránti mély szeretet hozta össze Benkő Pétert és Klaudiát. Házasságuk során lovakat is tartottak, de az idők folyamán sajnos mindegyikük eltávozott. Ennek ellenére a gyász helyett a pár továbbra is aktívan él, és úgy érzik, hogy a kevesebb állattal járó felelősség megnyitotta előttük a világot.

 - Megyünk jobbra, balra, kimozdulunk itthonról. Felélesztettük a baráti kapcsolataimat, meghívásoknak teszünk eleget, mi is gyakran hívunk vendégeket. Vacsorázni és színházba járunk - mesélte a színész. 

A 76 éves sztárt fiatalon tartja felesége, akivel terepjáróval szoktak kirándulni a környéken. Benkő Péter jó fizikumnak örvend, így könnyedén ellátja a ház körüli munkákat.

- Fával fűtünk, most épp a rönköket pakolom télire, itt mindig van feladat - osztotta meg a lap olvasóival.

A színész boldog nagypapa is, Marci fia ugyanis januárban megörvendeztette Benjáminnal. Bár messze élnek egymástól, igyekeznek minél többet találkozni vele.

Benkő Péter mai napig aktívan dolgozik, állandó tagja a Turay Színház társulatának, illetve a Szerb Nemzeti Színházban is játszik.

- A Rusz Milán által írt, Jávor Pál utolsó mulasztása című darabot már száztízszer játszottam, és elképesztően élvezem ezt a feladatot.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés