Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elkészült LL.Junior kisfiának a hófehér márvány síremléke..Nézzék az idézetet rajta
Mindenegyben Blog - 2020. május 28. (csütörtök), 08:43

Elkészült LL.Junior kisfiának a hófehér márvány síremléke..Nézzék az idézetet rajta

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 28

Elkészült LL.Junior kisfiának a hófehér márvány síremléke..Nézzék az idézetet rajta

Kilenc hónappal Dávidka halála után fehér márványból készült el L.L. Junior kisfiának síremléke. A kisfiú a negyedik születésnapja előtt két héttel hunyt el egy végzetes balesetben, tragédiája az egész országot megrázta. Azóta is rengetegen látogatnak ki a sírhoz, hogy leróják a kegyeletüket,írja a borsonline

Hirdetés
[ ]

  Szívszorító látvány fogadja immáron kilenc hónapja azokat, akik kilátogatnak a Fiumei úti sírkertbe, és elhaladnak Lesi Dávid Laurent nyughelye mellett. L.L. Junior kisebbik fiának nem itt lenne a helye, hanem egy játszótéren a pajtásaival, esténként pedig a szülei karjaiban...

A sors azonban kegyetlen volt hozzá: Dávidka tavaly augusztus 31-én egy tragikus balesetben életét vesztette, óriási űrt hagyva ezzel maga után,írja a borsonline

Apró testét a Fiumei úti sírkertben helyezték örök nyugalomra, mostanra pedig hófehér márványból elkészült a végső nyughelye. Az elmúlt hónapokban zarándokhellyé vált a sírja: nemcsak a családtagok és a barátok, de a rajongók és más, együttérző emberek is rendszeresen kilátogatnak a kisfiú nyughelyéhez a Fiumei úti sírkertbe.

Hirdetés

A látogatók sosem érkeznek üres kézzel: kisebb és nagyobb plüssállatokat, virágokat, mécseseket, apró játékokat és rózsafüzéreket helyeznek el a síron. Tavaly ősszel a ripost elsőként közölt fotót a megindító látványról, ahogy halottak napja előtt néhány nappal több tucatnyi plüssállat borította be az apró sírt.

Mostanra azonban megváltozott a temetői látkép, Dávidka nyughelyéről eltűntek a játékok, és hófehér márványból elkészült a végleges síremlék. Dávidka fotója és neve alá különleges dalszövegrészlet került abból a számból, amit édesapja, Junior írt Dávidka emlékére, Charlie-val közösen. A Könnyű álmot hozzon az éj című dal ominózus részlete így hangzik: „Boldogok az angyalok, mert vigyáznak rád, neked játsszák szelíden az égi muzsikát!”

A ripost megkereste L.L. Juniort, aki érthető módon nem szeretett volna bővebben nyilatkozni a témában, de munkatársunknak készségesen megerősítette a hírt, miszerint a síremlék a napokban készült el. A rapper azt is elmondta, méltó nyughelye lett a kisfia testének, akinek a lelke fent van a mennyországban, az angyalok között.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés