Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elon Musk ledobta az igazságbombát a COVID-19-re: “Vegyétek be a piros pirulát!” ébredjetek fel és lépjetek ki a Matrixból
Mindenegyben Blog - 2021. április 01. (csütörtök), 20:35

Elon Musk ledobta az igazságbombát a COVID-19-re: “Vegyétek be a piros pirulát!” ébredjetek fel és lépjetek ki a Matrixból

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 01
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A Matrix-ból való kilépés első lépése és a méltán gondolatébresztő film nyomán tudatunkban maradt momentuma és szlogene a választás és döntés szabadsága, hogy az ember piros pirula bevétele után ráébred a valódi világra a fátyol mögött vagy a kék pirulát választja és alszik tovább.

Vasárnap délután Elon Musk magára és az internetre szabadította a cunamit, hiszen ha valakire, rá aztán figyel mindenki. – erről ír az RT News, de a főáramú médában természetesen egy szó sem hangozhat majd el erről.

“Vegyétek be a piros pirulát!” – üzente egyetlen mondatban. Azaz ébredjetek fel végre! Lépjetek ki a Matrixból

A válasz nem akárkitől, magától Ivanka Trumptól érkezett, aki közölte:“Én már megtettem”

És amire senki nem számított, a Matrix egyik alkotója a Wachowski testvérek közül, a közismerten baloldali liberális Lilly Wachowski írt rájuk:“Basszátok meg mind a ketten!”

Mivel Trump-gyűlölet van kőkeményen a demokrata – szocialista – baloldalon, valószínűleg kiverete nála a biztosítékot, hogy a konzervatív és ébredő eszméket valló Elon Musk vagy éppen Trump lánya merészelt idézni a Matrixból. De a lényeg, hogy egyre több ember nem elégszik meg a hivatalos magyarázatokkal és tudja és követi a valós összefüggéseket.

Korábban már a koronavírus körüli pánikot is “hülyeségnek” nevezte Elon Musk, de most nagyon durva és csak az alternatív médiában fellelhető szempontot vetett fel.

“Ha valakit megesz egy cápa és kimutatják benne a Covid-19-et, akkor a halál okának a Covidot fogják beírni, ez ma a helyzet!” – jelentette ki Elon Musk

Ami segítségünkre lehet és hozzá kell tenni az információk szintjén, az az, hogy amikor úgynevezett Covid-eseteket jelentenek, …. csak válasszuk szét a Covid-dal diagnosztizált eseteket azoktól, akiknek Covid-szerű tünetei vannak.

Joe Rogan műsorvezető: IGEN

Mert a “COVID-szerű tünetek” listája mérföld hosszú.Szóval nehéz ezen a ponton megkülönböztetni egy igazi beteget és egy Covid-beteget.

Hirdetés

Jobb információra lenne szükségünk. Alapvetően Covid-dal diagnosztizált betegről van szó vagy olyan valakiről, aki Covid-szerű tüneteket mutat. Mi összekeverjük ezt a kettőt. Még akkor is, ha az egyik teljesen jól van és jól is érzi magát. Aztán amikor valaki meghal – feltételezve, hogy a Covid-tól halt meg. Vajon a halál elsődleges oka volt vagy sem.

Úgy értem, valakinek “Covid-ja van” és megeszi egy cápa,végül leharapja a karját és a karjában kimutatják a Covid-ot(nevetve) akkor úgy fogják rögzíteni, hogy a halál oka – COVID19.

Joe Rogan műsorvezető: Ez most komoly?

Nem annyira rossz – alapvetően igen! – mondja Elon Musk – , de a szívinfarktus, sztrók, rák, elüt a busz. Elüthet a busz is, kórházba kerülsz és meghalsz. De végül úgy fognak kezelni, hogy a halál oka: COVID és Covid halálesetként fognak rögzíteni.

Joe Rogan műsorvezető: De miért csinálják ezt akkor?

Huuuuh… Most, nos…A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.Úgy értem, többnyire rossz szándékokkal borítják be.De van azért néhány jó szándék is vagy törvényjavaslat.És az ösztönző rendelet (‘Stimulus Bill’), mely azt próbálta elősegítenia kórházakban, hogy ne legyenek túlterheltek a Covid-páciensekkel,létrehozott egy olyan ösztönzést, hogy jelentsenek valamit Covid-nak, amire… nehéz is nemet mondani.

Különösen akkor, ha a kórházak csődbe is mehetnek más betegek hiánya miatt. Tehát a kórházak jelenleg el vannak köteleződve. Van egy csomó kórház, ahogy említetted is, hogy orvosokat próbál szerezni. Tudod, ha félig van tele egy kórház, akkor nagyon nehéz ennek véget vetni. Ez olyan tudod, hogy… csak be kell jelölnöm (ki kell pipálnom) ezt a négyzetet és kapok 8.000 dollárt. Hmmm…. Bekapcsolom a lélegeztetőgépet 5 percre és kapok 8000 dollárt. vagy felveszek 5 orvost… Ez nagyon kemény erkölcsi kérdés. Amit meg tudsz csinálni most. Ez a helyzet jelenleg. – zárta Elon Musk.

Nézzétek meg az egész videóját, ha értetek angolul, mert további megdöbbentő kijelentéseket tesz benne:

Minden egyes ébredő, még ha nincs is tudatában, gyengíti a rendszer stabilitását. Tehát ha elegendő ébredő (kritikus tömeg) van jelen a kollektív tudatban (mátrixban), akkor az gyökeresen megváltoztatja az alapprogramokat és ezzel együtt a ma ismert világot is, sőt, képes azt teljesen működésképtelenné tenni. Ez tehát a másik radikálisan befolyásoló tényező, amely a világot képes átformálni.

A mai világunkban egyre inkább növekszik azoknak az embereknek a száma, akik rájönnek, hogy valami baj van a világgal.

Ezek az emberek az ébredők, akik ki akarnak törni a mátrix irányítása alól. Minél több ilyen ember él a Földön, annál nagyobb annak a valószínűsége, hogy a rendszer összeomlik. Ha egy rendszer ami az ellenőrzésre volt berendezkedve elkezd megtelni olyan egyénekkel, akik képesek önálló gondolkodásra és nem fogadják el a külvilágból érkező gátló információk hitelességét, akkor lassan de biztosan a rendszer össze fog omlani.

Fordította, feliratozta SBG Buddha – Forrás:  VilagHelyzete

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés