Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Először mutatta meg gyönyörű feleségét Istenes László. Atya ég! Ritka Gyönyörű nőt talált maga mellé:
Mindenegyben Blog - 2020. október 11. (vasárnap), 21:13

Először mutatta meg gyönyörű feleségét Istenes László. Atya ég! Ritka Gyönyörű nőt talált maga mellé:

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 11

Először mutatta meg gyönyörű feleségét Istenes László. Atya ég! Ritka Gyönyörű nőt talált maga mellé:

A Mokka műsorvezetője feleségével Olaszországban nyaral, ahonnan néhány képet meg is osztott már követőivel. Az egyiken gyönyörű feleségével pózol, akivel láthatóan nagyon boldogok együtt. A hashtagekből nemcsak az derül ki, hogy szabin vannak, hanem hogy a piacon kezdték a napot.

Hirdetés
[ ]

hogy szabin vannak, hanem hogy a piacon kezdték a napot.

fotók:https://www.hazankszava.com/2020/08/eloszor-mutatta-meg-gyonyoru-feleseget_14.html

Istenes László (Budapest, 1964.) magyar műsorvezető, producer, tanár.

Életpályája[szerkesztés]Közlekedésgépészeti Szakközépiskolában érettségizett, majd matematikatanári diplomát szerzett. Pályáját Csepelen a Görgey Artúr Általános Iskolában (Csikó sétányi iskola) kezdte tanárként, ahol 1985-től 1994-ig dolgozott, majd egy évet egy Montessori módszerrel oktató magániskolában. Ezután a televíziózás felé fordult, amely úton az első lépéseket a Csepeli kábeltévénél a Csepp TV-ben tette meg. Az 1995 és ’99 közötti éveket a TV3-nál töltötte, mint szerkesztő, műsorvezető és producer. Az akkor nagy sikerű kereskedelmi csatornánál több magazin (AutóMobil, Jövőnéző, Aloha sportmagazin, Jövő-Menő) műsorvezetése és szerkesztése mellett, egyik alapítója, műsorvezetője és producere volt a DOMINÓ című vasárnap délelőtti, 3 órás, élő családi magazinnak. 1994-ben saját műsorgyártó, rendezvényszervező céget alapított, amit azóta is sikeresen működtet.

A médiában töltött évek:

1995-1999. TV3 / szerkesztő-műsorvezető-producer / DOMINÓ / Aloha / Jövőnéző / Jövő-Menő / Autómobil1999-2006. MTV / szerkesztő-műsorvezető / Ablak / Telitalálat / Naprakész / AutoMobil2002-2009. Inforádió / szerkesztő-műsorvezető2006-2006. RTL Klub / műsorvezető / Reggeli2006-2011. MTV / szerkesztő-műsorvezető / Szerencse szombat / Luxor Show / Ablak2009-2011. Klubrádió / szerkesztő-műsorvezető2011-2013. TV2 / producer, szerkesztő-műsorvezető / Autóguru2013-2015. RTL Klub / producer-műsorvezető / a’laCAR / Trendmánia2016-tól TV2 / műsorvezető, producer / a’laCAR / Trendmánia / Mokka / Ripost-írj a a wikipedia.org

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés