Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elszörnyedsz Bíró Ica nyugdíján! Ezt lépte a 65 éves híresség és kiderült, hol él most.
Mindenegyben Blog - 2022. július 24. (vasárnap), 09:15

Elszörnyedsz Bíró Ica nyugdíján! Ezt lépte a 65 éves híresség és kiderült, hol él most. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 24

Ha ránézünk, nehéz elhinni, hogy már 65 éves és nyugdíjas lett Biró Ica. A napokban állapították meg az őt megillető összeget, ami 89 ezer forint. Tudja, hogy ebből képtelenség megélni, ezért két helyen is dolgozik mellette.

Nincs feltett láb vagy regenerálódó kor, főleg azok után, ami velem történt. Egyébként sosem gondolkodtam abban, hogy majd a nyugdíjból fogok megélni, hiszen a szabadúszó művészeket anno nem nagyon jelentették be a munkáltatók. Fiatal koromtól dolgoztam, ruhaipari iskolát is végeztem, de mindig is szellemi szabadfoglalkozású voltam. Nagyon korán elkezdtem modellkedni, majd énekelni, sok cégnek dolgoztam, de nem tudom, hogy könyvelték le akkoriban a munkáimat. Küldtek már előzetes tájékoztatót, ami még kevesebb összeg volt, jó hogy újraszámolták, így több lett, mint amit az előrejelzés alapján vártam.

Hirdetés
[ ]

Két helyen is dolgozik

Szerencse, hogy tele vagyok energiával, jelenleg szabadúszó tanácsadóként dolgozom olyan ruhamárkáknak, üzleteknek, amelyek termékeinek minőségével és stílusával azonosulni tudok. A Teleki-Wattay-kastély rendezvényeinél pedig heti több alkalommal is segédkezem. Abban, hogy ismét képes vagyok a jövővel is foglalkozni, sokat segített a Megújulás titkai című könyvemben leirt programom. A túlélésemet, a formatartásomat és az egészségemet is ennek köszönhetem.

Egyedül él a kutyáival

Most Budakeszin élek egy kertes házban, ez a családom tulajdona. Ebből az ingatlanból szeretnék valódi otthont varázsolni, és ez lesz a vállalkozásom bázisa is. Nem kis kihívás ez sem! Nagyon örülök, hogy itt van egy kis kert és velem lehetnek a kiskutyáim is. Ősszel sok újdonsággal jelentkezem majd.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés