Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Élt 29 évet! Meghalt Bástya
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 28. (kedd), 15:50

Élt 29 évet! Meghalt Bástya

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 28

Bástya mindenki így hívta, a Keresztfiam volt. Ez év január végén rosszul lett, hányt ment a hasa és fulladt. Az emberek többsége úgy van vele, hogy egy hasmenés miatt nem megy orvoshoz. Testvére a tiltakozása ellenére kihívta hozzá az orvost, aki úgy döntött kórházba küldi , ez február negyedike volt.

Mentő jött, és nem akarta elvinni, a mentősök adtak tanácsokat, diétázni kell és majd elmúlik a hasmenés. A testvére rábeszélésére vitték el a mentők. Hasmenés László kórház, se a körzeti orvost, se a mentősöket nem zavarta, hogy Bástya alig tud arrébb menni úgy fullad. A legnagyobb baj, hogy a kórházban sem zavart senkit. Ugyan csináltak egy mellkas felvételt, és azt mondták ott semmi baj nincs. És ha hasmenés akkor infúzió.

Hirdetés
[ ]

Mivel Bástyának extrém kinézete volt,(fura frizura, pirszing, stb), azzal kezdtek az egészségügy büszke dolgozói foglalkozni, hogy biztos drogos, azért van rosszul. A testén tűszúrásokat kerestek, és közben ment az infúzió. Ez megalázó volt számára. Mivel pénteken vitték be a mentők, mással nem is igen foglalkozott az orvos, csak az infúzió, meg hogy drogos, reménykedtünk, majd hétfőn csak megtudjuk mi baja , Bástya szervezete nem bírta tovább, és hétfő délelőtt meghalt.

Az intenzíven megpróbálták újra éleszteni, nem sikerült. A boncolás után tudtuk meg, víz volt a tüdejében, meg szívelégtelensége volt. Nem hiszem el, hogy a mellkas felvételen nem látszott a víz, és hogy mekkora szíve van. Azt még egy laikus is tudja, hogy ha a testben víz van, akkor nem adok infúziót, hanem vízhajtó kell a páciensnek.

Az én álláspontom szerint Bástya, a kórházi dolgozok előítélete és a hanyagsága miatt halt meg.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés