Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Eltűnt magyarország legnagyobb és legszebb rappere, G.w.M
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 01. (péntek), 20:41

Eltűnt magyarország legnagyobb és legszebb rappere, G.w.M

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 01

Mint ahogy arról már írtunk, L.L. Junior és G.w.M autóversenye miatt vizsgálat indult. A két zenész múlt héten a Petőfi hídon száguldott egymás mellett, jól látható, hogy G.w.M 130-cal hajtott. L.L. Junior tette közzé a közösségi oldalán a felvételt, amelyen ő maga is megszegte a sebességhatárt, 100-zal ment.Korábban L.L. Junior ezt üzente a közösségi oldalán:

Hirdetés
[ ]

A mai képmutatók az újságírók (tisztelet a kivételnek), és Reddit az oltárjuk. Ahelyett, hogy ítélkeznének, ha csak feleannyit adakoznának, mint mi, már jobb lenne a világ. Mi ezeket az adományokat nagy részben csendben adjuk. Bocsánatot kérünk mindazoktól, akiket megsértettünk, vagy esetleg felelőtlenséget sugalló tegnapi videónkban. Nem volt semmiféle versengés, sem „jaszkarizás", sem ilyen irányú célunk a fiatalok felé. A képmutatók pedig nézzék meg magukat a tükörben és kezdjenek el élni" – írta a rapper. G.w.M viszont semmit sem posztol az esetről, ez bosszantja a követőket.

Értem én, hogy villanymotor, na de mi mozgatja? Vajon miért nem említjük G.w.M-et ebben a sztoriban? Úgy látom, az úriember nem nagyon posztolt ezen a héten. Ha úgy tesz, mintha semmi sem történt volna, akkor tényleg semmi sem történt? Furcsa, ha üres aranylánccal, lízingelt autóval vagy lízingelt nővel kell dicsekedni, netán meg kell mutatni, hogy egy ingyen falunapon milyen tömeget tud összehozni, akkor nyitva van a posztláda.

Most, hogy el kéne ismerni a hibát, vagy el kéne mondani a fiataloknak, hogy nem menő 130-cal menni a hídon, nagy a hallgatás – írta valaki a Redditen, amit a Bors vett észre.

címlapfotó:illusztráció

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés