Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Embertelen.. nem elég, hogy maga tehetetlenül élet halál közöt lebeg, még meg is bilincselték Molnár Richárdot.
Mindenegyben Blog - 2022. április 26. (kedd), 15:10

Embertelen.. nem elég, hogy maga tehetetlenül élet halál közöt lebeg, még meg is bilincselték Molnár Richárdot. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 26

Továbbra is kritikus állapotban van M. Richárd. A Dózsa György úti baleset okozója néhány hete, másodszor is sztrókot kapott. A 44 éves férfi jelenleg lélegeztetőgépen van az egyik debreceni klinikán, az ágyhoz bilincselve, fegyőrök vigyáznak rá.

Másodszor kapott sztrókot

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, húsvét előtt, rövid időn belül, másodszor kapott sztrókot M. Richárd. A 44 éves férfi állapotáról a BVOP értesítette ügyvédjét. Mocsai Gergely akkor azt mondta, M. Richárd nincs magánál, lélegeztetőgépen tartják.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hirdetés
[ ]

50 kilót fogyott

A férfi még április 6-a körül szállították át a berettyóújfalui börtönkórházba romló egészségügyi állapota miatt. Az ügyvéd állítása szerint a férfi a börtönkörülmények miatt már 50 kilót fogyott. M. Richárdot azóta az egyik debreceni klinikán ápolják és továbbra is kritikus az állapota.

Dózsa György úti baleset

A 44 éves férfit azután ismerte meg az ország, hogy részbeni felelőse lett egy két ember halálát okozó közlekedési balesetnek a Dózsa György úton, még 2017-ben. Azt követően további jogsértések fűződtek a személyéhez; a tragikus baleset után engedély nélküli autóvezetésen érték, majd kábítószerrel visszaélés és vesztegetés miatt szintén büntetőeljárás indult ellene.

Alvilági figura

M. Richárd egyébként az alvilág ismert, jellegzetes figurája volt, aki előszeretettel villogot az újabbnál-újabb luxusautókkal. Már a Radnai László-féle „kecskeméti maffiaperben” is felbukkant vádlottként, mint az egykori keresztapa bűnszervezetének befolyásos intézője.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés