x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
EMLÉKSZEL a kis MATA Ricsire az X faktorból? Több százezret keresett havonta…és ami most kiderült róla, az bizony gyomorforgató!
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 14. (hétfő), 17:41

EMLÉKSZEL a kis MATA Ricsire az X faktorból? Több százezret keresett havonta…és ami most kiderült róla, az bizony gyomorforgató!

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 14

Elköltözött, új életet kezdett és már a szüleit sem akarja támadni.

Először az Ének iskolájában tűnt fel Mata Ricsi, majd 2016-ban az X-Faktor döntőjébe is bekerült. A tehetségkutató után kapkodtak is érte, de az életkörülményei mégse változtak.

A tévés szerepléseim után nagyon sok felkérésem volt évekig. Félmilliót is megkerestem, de mivel kiskorú voltam, nem az én kezemben landolt a pénz, amivel nem is lett volna baj, ha azért érzékelek belőle valamit. Például azt, hogyha hazaérek, van ennivaló, meg hasonlók. De nem szeretnék a múltban vájkálni, vagy a szüleimet megsérteni. Elköltöztem, és nagyon jó döntés volt

– mondta a Borsnak az idén 18. életévét betöltő Mata Ricsi, aki közel két éve egy rajongója családjához költözött, akik mindenben támogatják. Többek között abban is, hogy az éneklés mellett legyen egy B-terve is.

Egy éve elkezdtem egy sulit, és nemrég meg is kaptam a bizonyítványom. Szobafestő-mázoló lettem, és el is helyezkedtem. Szeretem ezt a munkát, és szeretnék vele egy biztos egzisztenciát teremteni magamnak.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés