Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Emlékszel még Szász Marcira a csodagyerekre?? Egy átlagos felnőtt IQ-ja 100-120, ám neki ötévesen már 195 volt!!! SOKKAL TÖBBET VÁRTAK TŐLE, DE cEZ LETT BELŐLE 32 éves korára :
Mindenegyben Blog - 2020. február 14. (péntek), 21:55

Emlékszel még Szász Marcira a csodagyerekre?? Egy átlagos felnőtt IQ-ja 100-120, ám neki ötévesen már 195 volt!!! SOKKAL TÖBBET VÁRTAK TŐLE, DE cEZ LETT BELŐLE 32 éves korára : (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 14

„Részben nem láttam értelmét a továbbtanulásnak, másrészt rengeteg bántást kaptam a tanároktól, az évfolyamtársaimtól. Volt például olyan oktatóm, aki hadjáratot hirdetett ellenem azzal a céllal, hogy bebizonyítsa, nem zseni vagyok, hanem egy hülye gyerek” – sorolta felnőtté válásának nehézségeit.

Hirdetés
[ ]

Akkor sem lett könnyebb a sorsa, amikor dolgozó ember lett. A cégek, ahol alkalmazni kezdték elvárták tőle azt a csodát, amiről híres lett. Volt, hogy 10-15 ember munkájának a terhét is kirótták rá, de az is előfordult, hogy olyan szituációkra vártak tőle megoldást, mint a válsághelyzetek és a csőd, ami természetesen egy pályakezdő fiatalembertől nem várható el.

„Nem lettem csodafelnőtt. 32 éves vagyok, szerintem nincsenek különleges képességeim, sokkal inkább szorgos, dolgos munkával értem el mindent. Informatikus vagyok egy világhírű multicégnél, rengeteget dolgozom. Nem nősültem meg, barátnőm ugyan van, de gyereket nem szeretnék” – mondta Marci, aki még hozzátette: „Most azon vagyok, hogy a szászmarcis erőt arra fordítsam, hogy a magam szerény eszközeivel szebbé, jobbá tegyem a világot. Ma már ez a legfőbb célom.”

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés