Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
„Engem akar, nem a házamat” – mondja a 82 éves nagymama, aki hozzáment 36 éves szerelméhez, pedig azért van itt néhány érdekesség...
Mindenegyben Blog - 2022. március 07. (hétfő), 19:36

„Engem akar, nem a házamat” – mondja a 82 éves nagymama, aki hozzáment 36 éves szerelméhez, pedig azért van itt néhány érdekesség... (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 07

„Éveket töltöttem azzal, hogy boldoggá tegyek másokat, és most csak feleségül akarok menni ahhoz a férfihoz, akit szeretek, mielőtt meghalok” – mondta Jones.

Jones kétgyermekes édesanya, fiai, Darren és Stephen az 50-es éveikben járnak, és a nő szerint nehezen tudnak megbékélni új szerelmével, de hisz benne, hogy idővel elfogadják Ibrahimot.

Hirdetés
[ ]

A maga részéről Ibriham ragaszkodott hozzá, hogy nem a pénz miatt van az idős nővel: „A szerelemben nem számít az életkor, és nem ismer határokat. Iris és én jól megértjük egymást, és gyengéd érzéseink vannak egymás iránt. Nem érdekel senki más véleménye – csak az számít, ami nekem jónak tűnik” – magyarázta.

A két szerelmes végül összeházasodott

Jones és Ibriham 2020 novemberében házasodtak össze, de a világjárvány miatt körülbelül tíz hónapot kellett várniuk, hogy a férfi megkapja a vízumot, és Angliába utazhasson.

Jones elmondta, hogy ez idő alatt hiányzott neki a szerelme, és a szívfájdalmat csak növelte a bizonytalanság. Azt is hozzátette, hogy ha Ibrahim nem kapta volna meg a vízumot, az számára olyan érzés lett volna, mintha eljött volna a világvége.

A kétgyermekes édesanya elmondta, hogy a belügyminisztérium bizonyítékot kért a kapcsolatukról, pénzügyeikről és Ibrahim nyelvtudásáról, ezért a férfinak le kellett tennie egy angol nyelvvizsgát.

Jones azt is elárulta, hogy amennyiben Ibrahim vízumkérelmét elutasították volna, készen állt rá, hogy Egyiptomba költözzön, és semmi nem választhatta el őket egymástól. Szerencsére Ibriham hároméves vízumot kapott, miután letette a nyelvvizsgát, és bebizonyította, hogy összeköltözik Jones-szal.

Ezt követően a pár megjelent a Today Morning Show-ban, hogy újraegyesülésükről és egymás iránti érzéseikről beszéljenek.

„A szerelem minden akadályt legyőz. Vannak problémáink, mert Mohamed most alkalmazkodik a nyugati élethez, én pedig ahhoz, hogy egy férfi legyen a közelemben” – mondta Jones.

Amellett is kitartott, hogy kapcsolatuk varázsa soha nem fog elmúlni, és amikor az emberek azt kérdezik tőle, hogy talált rá a szerelemre, azt feleli, hogy nem nekünk kell keresnünk a szerelmet, hanem az talál meg bennünket.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés