Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ennyi Mucsi Zoltán nyugdíja, szörnyű helyzetben van, Ősztől már zsíros kenyérre sem futja…
Mindenegyben Blog - 2022. július 19. (kedd), 09:01

Ennyi Mucsi Zoltán nyugdíja, szörnyű helyzetben van, Ősztől már zsíros kenyérre sem futja… (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 19

Kevesen tudják, de Mucsi Zoltán eredeti végzettsége géplakatos, sőt, a szakmájában dolgozott is a vasútnál, illetve a Magyar Postánál, mielőtt a színészi pályára lépett volna. Ősztől azonban nyugdíjba vonul, ám mivel nem sok pénzre számít, kénytelen lesz ugyanúgy dolgozni.

Hazánk egyik legfoglalkoztatottabb színésze korábban a Szavakon túl című podcastban beszélt arról, hogy idén ősszel nyugdíjba vonul, ám nyugdíjasként olyan alacsony összeget kap majd, amiből szerinte nem tud majd megélni, ezért kénytelen lesz nyugdíjasként is dolgozni.

Hirdetés
[ ]

Ősszel nyugdíjba megyek, szerintem úgy cakkumpakk lehet, hogy lesz egy kétszázezres nyugdíjam. Ez nem túl sok pénz. Így a munkát nem tervezem abbahagyni

– mesélte őszintén a színész.

Mucsi Zoltán: „Rongy embernek tartanám magam ha nem állnék ki valakiért”

Mucsi Zoltán: „Rongy embernek tartanám magam ha nem állnék ki valakiért”

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján azt lehet mondani, hogy egyre inkább emelkedik azok száma, akik idősebb korukban is dolgoznak. 2012-ben, tíz évvel ezelőtt átlagosan 34,4 ezer munkavállaló volt a 65-74 év közöttiek körében, most pedig 2022-ben 105,7 ezer fő dolgozik ebben a korosztályban. A dolgozó nyugdíjasok száma pedig 2015 óta folyamatosan nő.

Egy nem túl régi közvéleménykutatás válaszadói szerint a nyugdíjasok pár évtized múlva sokkal rosszabb életszínvonalon élnek majd, mint most. Úgy vélik, az állami nyugdíj nem lesz elég arra, hogy megéljenek, ezért nyugdíjasként is munkát kell vállalniuk, hogy fenntartsák a megszokott életüket.

Hiába jön az emelt nyugdíj júliusban, zűrös ősz előtt állnak a szépkorúak
Hiába jön az emelt nyugdíj júliusban, zűrös ősz előtt állnak a szépkorúak

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés