Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Erőre ka­pott és a kert­ben sétál Tö­rő­csik Mari
Mindenegyben Blog - 2019. május 18. (szombat), 22:53

Erőre ka­pott és a kert­ben sétál Tö­rő­csik Mari

Hirdetés
Hirdetés
2019 máj 18

A Nem­zet Szí­né­szé­nek ál­la­pota évek óta éppen úgy in­ga­do­zik, ahogy az idő­já­rás. Ha be­bo­rul és hideg van, nem csak a fi­zi­kai ál­la­pota, de han­gu­lata is sokat rom­lik. Ugya­n­ak­kor, ha kisüt a nap, úgy érzi, mintha ki­cse­rél­ték volna.

"Örülök, hogy hívtak! Még éppen időben, mert öltözködöm és indulok ki a kertbe. Az utóbbi napokban tényleg nagyon rosszul éreztem magam, ahogy mindig, ha beborul, esik és hideg van. Nehezemre esett a beszéd és a levegővétel is. Mondanom sem kell, hogy a hangulatom sem volt éppen rózsás, de mára ez megváltozott. Amikor felébredtem és láttam, hogy süt a nap, máris jókedvem lett és nem is szédelgek. Szóval ma betartom az orvos utasítását és sétálni fogok a jó meleg napsütésben” - kezdte a

-nak Törőcsik Mari, aki azt is elárulta, hogy bár szíve szerint elindulna Budapestre, hogy ellátogasson imádott színházába, a Nemzetibe, de orvosai egyelőre nem tanácsolják neki, hogy hosszabb utakra vállalkozzon.

Hirdetés
[ ]

Fotó: Markovics Gábor

Hirdetés

„Jó lenne újra érezni a színházi légkört, de ezzel még egy ideig várnom kell. Mindent megteszek, hogy felerősödjek annyira, hogy elmehessek a Nemzetibe, ha csak néhány órára is” - mondta Törőcsik Mari. A Nemzet Színészére hamarosan újabb rutinvizsgálatok és kezelések várnak a szombathelyi Markusovszky Kórházban, ahová havonta kell befeküdnie néhány napra.

Férje halála tette beteggé

Törőcsik Mari unokája, Járai Máté nemrég egy interjúban elárulta, mi okozza nagymamájánál a betegségeket, amelyek miatt időről-időre kórházba kell ápolni. A színész arról beszélt, hogy nagyapja, Maár Gyula elvesztése az, ami sosem gyógyuló sebet ejtett a legenda lelkén.

„A halála után hat évvel ké­sőbb sem enyhül mély fájdalma, ami az egészségére is rányomja a bélyegét. Marinak nincs különösebb, gyógyíthatatlan betegsége, de tény és való, hogy folyamatos felügyelet alatt kell tartani. Havonta jár kontrollra a kórházba, ahol a nap huszonnégy órájában árgus szemmel figyelik. Rendszeresen meglátogatom, amiben csak tudok, segítek neki, és nagyon remélem, hogy egyszer viszontlátom azt a nagymamát, akit a papám mellett láttam”- mondta a Borsnak Máté.

A Törőcsik Marival készült teljes interjúnkat a napilap szombati számában olvashatod!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés