Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Erre készül 70.születésnapja alkalmából Bangó Margit! Gratuláljunk neki sok szívecskével
Mindenegyben Blog - 2020. január 11. (szombat), 21:26

Erre készül 70.születésnapja alkalmából Bangó Margit! Gratuláljunk neki sok szívecskével <3

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 11

Bangó Margit idén lesz 70. éves. A Kossuth-díjas énekesnő az előtte álló születésnapi koncertjéről, töretlen hitéről és az őt ért tragédiákról is mesélt a Borsnak.

Hirdetés
[ ]

Bangó Margit elmondása szerint soha nem szerette a születésnapokat, eddig mindössze háromszor, a 60-at, 65-öt és a 69-et ünnepelte meg, azokat is dédunokái unszolására. A hetvenediknek ellenben az énekesikon is szeretné megadni a módját. „Hétfőn tárgyalunk a születésnapi koncertemről, amit az Arénában szeretnénk tartani – jelentette be, hozzátéve, maximalista lévén ezúttal is a legjobbra törekszik.

"Ugyan rengeteg felkészüléssel jár, hisz nem könnyű 70 évet összefoglalni, de 53 éves pályafutással a hátam mögött remélem, hogy ezt a feladatot is meg tudom ugrani.”

Bangót, aki 1950-ben született Vásárosnaményen, a számos siker és elismerés mellett a tragédiák sem kímélték élete során. „Az összes testvéremet eltemettem, pedig nyolcan voltunk. Én mindenkit túléltem, és ezt Istennek köszönhetem!” - mondta a Kossuth-díjas énekesnő, akinek hite a nehézségek ellenére továbbra is töretlen. „Egy matuzsálem vagyok. Istennek pedig sok terve van velem. Nem egyszer küldött vissza a halál torkából, noha nem tagadom, olyan is akadt, amikor azt hittem, nincs több dobásom.”

Az interjúban emellett azt is elárulta, mi az, amire még így, hetven év után is mindennél jobban vágyik: „hogy érjem meg a dédunokám, a kis Tina esküvőjét. Persze az még odébb van, hiába menyasszony már, most a tanulásra kell koncentrálnia. Utána jöhet a házasság, és remélem, az ükunokám is. Minden vágyam, hogy legalább egyszer a kezemben tarthassam.”

Kapcsolódó cikkünk
74 éves lett Bangó Margit: gyönyörű a fiatalkori fotóján

74 éves lett Bangó Margit: gyönyörű a fiatalkori fotóján

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés