Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Erre nem számítottunk! Októberben varázslatos időnk lesz . Mutatjuk az előrejelzést ! 
Mindenegyben Blog - 2021. október 01. (péntek), 16:35

Erre nem számítottunk! Októberben varázslatos időnk lesz . Mutatjuk az előrejelzést ! 

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 01

Erre nem számítottunk! Októberben varázslatos időnk lesz . Mutatjuk az előrejelzést ! 

Az előrejelzés az idokep.hu hpsszútávú, 30 napos előrejelzéséből származnak! Mutatjuk miylen időre számíthatunka napokban és mikor lesz a legmelegebb októberben! Annyi már elöljáróban is elárulhatunk, hogy varázslatos őszi idő készül.3 nap lesz, amikor mindeképpen tervezzen szabadtéri programot, mert ezt az időt októberben már vétek a lakásban tölteni.

Október 2,3, 4,13,14,15,16 olyan idővel kescegtet, ami októberben nagy jándék, ugyanis 24 fokig fognak felkúsznia hőmérők higanyszálai! Külön öröm és ajándék az, hogy péntekről, szombatról és vasránapról van szó, vége egy olyan hétvége, amikor mesés időnek örülhetünk.És sosem lehet tudni, talán hosszú ideig nem lesz ilyen időnk újra.Az égbolt egyébként közepesen felhős lesz az előrejelzések szerint.

Hirdetés
[ ]

Ez pedig a friss előrejelzés a következő napokra :

Hétfőn tetőzik az enyhe október eleji idő

Szombaton kevés lesz felettünk a felhő, az ország nagy részén sok napsütésre készülhetünk. Az északkeleti megyékben párásan, ködösen, borongósan indul a nap és elvétve kisebb zápor előfordulhat. A délkeleti szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. Hajnalban 4-11, délután 17-22 fokot mérhetünk.Vasárnap száraz, napos, szeles időre van kilátás. Sokfelé élénk, nyugaton, északnyugaton erős, néhol viharos lesz a déli-délkeleti szél. A hűvös hajnalt követően a csúcshőmérséklet 18 és 25 fok között alakulhat. A szelesebb nyugati tájakon lesz a legmelegebb.

Hétfőn folytatódik a napos, szeles időjárás, a délies szél élénk, a Dunántúlon erős marad. Délután 19-27 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Kedden a nap túlnyomó részében marad a napos, szeles idő, majd a délutáni, esti órákban helyenként záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Szerdára visszaesik a hőmérséklet.

Forrás : idojaras.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés