Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ERRE senki nem számított! ITT A FEKETELEVES! Súlyos bírságot kaphatnak az oltottak! ERRE KÉSZÜLJ FEL, mert alig pár perce jelentették be!!
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 21. (kedd), 09:26

ERRE senki nem számított! ITT A FEKETELEVES! Súlyos bírságot kaphatnak az oltottak! ERRE KÉSZÜLJ FEL, mert alig pár perce jelentették be!! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 21

Büntetést sürget az egyik legtekintélyesebb német epidemiológus, Karl Lauterbach szociáldemokrata (SPD) parlamenti (Bundestag-) képviselő is, aki a parlamenti ülésszak végeztével oltóorvosként dolgozik egy leverkuseni oltási központban, és a Bild am Sonntag című vasárnapi lapnak nyilatkozva kiemelte, hogy a kimaradó időpontok miatt lassul az oltási kampány, és ki kell dobni a felhasználatlan oltóanyagot.

Az egyik legnagyobb gazdasági érdekképviseletet, a külkereskedelmi, nagykereskedelmi és szolgáltatóipari vállalkozásokat összefogó BGA-t különösen aggasztja az oltási hajlandóság csökkenése, amely félelmeik szerint akár újabb járványhullámhoz és a gazdaságot ismét megbénító lezárásokhoz vezethet.

Hirdetés
[ ]

Ezért nemcsak büntetni kell a második oltást indoklás nélkül kihagyókat, hanem "komolyan meg kell vitatni az oltási kötelezettség bevezetését" - mondta Anton Börner, a BGA elnöke.

Mások szerint viszont nem a büntetés és az oltási kötelezettség a megoldás. Amerikai mintára a "pozitív ösztönzést" kellene alkalmazni, így például be lehetne vezetni, hogy koncertekre, sporteseményekre, múzeumokba szóló ingyenes belépő jár a második oltásért - nyilatkozott Franziska Giffey volt szövetségi családügyi miniszter, aki az SPD jelöltjeként indul a városvezetői - kormányzó polgármesteri - tisztségért a szeptemberi berlini tartományi választáson.

A MÁSODIK OLTÁST KIHAGYÓK PONTOS SZÁMÁRÓL VAGY ARÁNYÁRÓL EGYELŐRE NINCS HIVATALOS ORSZÁGOS KIMUTATÁS.

Az RTL kereskedelmi televízió a napokban minden tartományi kormánytól kért tájékoztatást. A 16-ból 11 tartományból kaptak adatokat, amelyek nagy eltéréseket mutatnak. Türingiában például a jelentkezők csupán 1-2 százaléka nem jelenik meg a második adag oltásra lefoglalt időpontban, míg Alsó-Szászországban 4 százalék, Brémában 10 százalék, Szászországban 12 százalék, Hessenben pedig 20 százalék ez az arány.

Ugyanakkor az oltási hajlandóság csökkenése a kampány alakulásáról szóló hivatalos adatokból is kitűnik. A szövetségi kormány legutóbbi kimutatása szerint a naponta átlagosan beadott oltások száma július elejére 715 ezerre süllyedt a június közepén regisztrált 800 ezerről.

A kimutatás szerint péntekig a lakosság 55,6 százaléka - 46 249 449 ember - kapott legalább egy adag oltást. Teljes oltással a lakosság 37,9 százaléka - 31 487 487 - ember rendelkezik.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés