Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Erzsébet királynő halála:Új fejlemény!Megszólalt Vilmos herceg , zokogva mondta el, hogy mi történt!
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 11. (vasárnap), 11:48

Erzsébet királynő halála:Új fejlemény!Megszólalt Vilmos herceg , zokogva mondta el, hogy mi történt!

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 11

Szeptember 8-án szörnyű tragédia történt, bekövetkezett, amitől sokan rettegtek: elhunyt II.Erzsébet királynő. A halálhíre mindenkit megrázott, a királyi család teljesen összetört.

Vilmos herceg egészen idáig nem nyilatkozott, most szívszaggató sorokkal vett búcsút, imádott nagymamájától, a 

Hirdetés
[ ]

"Csütörtökön a világ egy rendkívüli vezetőt veszített el, akinek elkötelezettsége tagadhatatlan volt. Az elkövetkező napokban sok szó esik majd uralkodásának jelentőségéről. Én azonban a nagymamámat veszítettem el. Bár gyászolni fogom az elvesztését, mégis hihetetlenül hálásnak is érzem magam. A királynő bölcsessége és megnyugtatása mindig ott volt nekem. A feleségemet húsz éven át segítette útmutatásával és támogatásával. Három gyermekem vele tölthette a nyarakat, és olyan emlékeket szerezhettek, amelyek egész életükben megmaradnak. A legboldogabb pillanataimban mellettem volt, és mellettem volt életem legszomorúbb napjaiban is. Tudtam, hogy eljön ez a nap, de még eltart egy ideig, amíg a Nagyi nélküli életet valóságosnak fogom érezni.

Köszönöm neki a kedvességet, amit a családom és én kaptunk tőle. És köszönöm neki a generációm nevében, hogy a közéletben való szolgálat és méltóság példáját adta, amely egy másik korból származott, de mindig aktuális volt mindannyiunk számára. Nagymamám híres mondása volt, hogy a gyász az ára, amit a szeretetért fizetünk. Az elkövetkező hetekben a szomorúság, amit érezni fogunk, a rendkívüli királynőnk iránt érzett szeretetről fog tanúbizonyságot tenni. Azzal fogok tisztelegni emléke előtt, hogy minden tőlem telhető módon támogatom apámat, a királyt"- írta Vilmos herceg.

(ripost.hu)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés