Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Esik a hó! A tegnapi 30 fok után már havazik Magyarországon
Mindenegyben Blog - 2024. április 02. (kedd), 13:01

Esik a hó! A tegnapi 30 fok után már havazik Magyarországon

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 02

Esik a hó! A tegnapi 30 fok után már havazik Magyarországon

Esik a hó! Ez meg mi? A tegnapi 30 fok után már havazik Magyarországon

Hirdetés
[ ]

Az április hónap a meglepetések ideje, különösen az időjárás tekintetében. A rekordmeleg húsvét után kedden lecsapott a hidegfront az ország nagy részére, hozva magával a havazást és az esőt. Az elmúlt napokban még 30 Celsius-fokot mértek az Alföldön, de kedden már a Kékestetőn havazásnak adott otthont.

A HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy a hidegfront csapadékzónája a délelőtti órákban érte el az Északi-középhegységet, ahol az eső hirtelen havas esővé változott, majd tisztán hóvá alakult át. Kékestetőn például szűk két óra alatt 2 fokos hőmérsékletcsökkenést tapasztaltak, ami jelzi a front hűtő hatását. A csapadékhoz viharos szél is társult, ami tovább fokozta az időjárási viszontagságokat.

Hirdetés

A HungaroMet előrejelzése szerint a hidegfront felhőzete és csapadékzónája lassan északkelet felé mozdul, még délután is borult, esős tájakat hagyva maga után. A front mögött a felhőzet szakadozni fog, és kisüt a nap. Délután az ország délnyugati részén erőteljesebb gomolyfelhő-képződés várható, valamint egyre több helyen alakulhat ki zápor, zivatar. Az erős, viharos lökések kísérik a jellemzően nyugati irányú szelet, de este mérséklődni fognak a légmozgások. Zivatarok környezetében további viharos lökések várhatók.

Az ország szinte teljes egészére elsőfokú riasztást adtak ki az erős szél miatt, és helyenként heves esőre és zivatarra is figyelmeztetnek. Lengyelországban már halálos áldozatokat is követelt a melegrekord után érkező hirtelen lehűlés.

Hó szokatlan látvány lehet április közepén, de az időjárás mindig tud meglepetéseket szolgáltatni. Ezúttal is érdemes készülni a változásokra, és vigyázni a szélsőséges időjárás következményeire.CÍMLAPFOTÓ:ILLUSZTRÁCIÓ

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés