Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Évekig küzdöttem a lakásban a penésszel. A kolléganőm átjött, és egy csapásra megoldotta a gondomat:
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 22. (vasárnap), 22:42

Évekig küzdöttem a lakásban a penésszel. A kolléganőm átjött, és egy csapásra megoldotta a gondomat:

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 22

Sokunk életét keseríti meg a penészgomba, amely gusztustalan szaga és megjelenése mellett rendkívül egészségtelen is: légzőszervi megbetegedéseket, súlyosabb esetben akár asztmát is okozhat.

Elsősorban olyan helyeken alakult ki, ahol nem jár a levegő, nincs elég fény, viszont megül a pára, a nedvesség. A penész kiirtása sokunk számára éveken át húzódó “keresztes háború”, váltakozó eredménnyel.

Hirdetés
[ ]

Léteznek ugyan vegyszerek, amelyeket kifejezetten a penész elleni küzdelem céljára árulnak a boltban, azonban ezek egyrészt a címkéjükön olvasható figyelmeztetések szerint ártalmasak az emberi egészségre (vagyis igencsak vigyázni kell velük), másrészt pedig hatásuk az esetek többségében nem végleges.

Magam is éveken keresztül küzdöttem a penésszel, míg végül egyszer áthívtam a kolléganőmet, aki – amint meglátta a penészes falat- egy nagyon egyszerű megoldást javasolt nekem. Azon nyomban el is készítettem az általa javasolt házi szert: Neked is leírom, hogy te is elkészíthesd.

Kifacsartam egy citromot, és ennek a levét két evőkanál szódabikarbónával és 2 dl ecettel egy spréflakonba öntöttem, majd összeráztam. A kolléganőm előre figyelmeztetett, hogy hagyjak rá helyet a palackban, mivel habzani fog (de ez természetes).

Amikor készen voltam, a házi szert ráfújtam a penészre, illetve minden olyan felületre,  amelyeket egy kicsit is érintett a penészgomba. Ezután órákig hagytam állni (minimum 3 óra a javaslat!), kinyitott ablak mellett!

A penész a legtöbb helyről már az első alkalmazás után eltűnt! Ahol makacsabb a penész, ott még egyszer megismételtem az eljárást, és maradéktalanul eltűnt a penész, és azóta ki sem újult!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy barátaid is kipróbálhassák!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés