Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
EXTRÉM MAGAS NYUGDÍJKORHATÁRT JELENTETTEK BE! NEM AKARTUNK HINNI A SZEMÜNKNEK, AMIKOR MEGPILLANTOTTUK A SZÁMOT – EDDIG A KORIG TOLJÁK KI A NYUGDÍJKORHATÁROKAT FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK!
Mindenegyben Blog - 2021. május 11. (kedd), 14:07

EXTRÉM MAGAS NYUGDÍJKORHATÁRT JELENTETTEK BE! NEM AKARTUNK HINNI A SZEMÜNKNEK, AMIKOR MEGPILLANTOTTUK A SZÁMOT – EDDIG A KORIG TOLJÁK KI A NYUGDÍJKORHATÁROKAT FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 11

EXTRÉM MAGAS NYUGDÍJKORHATÁRT JELENTETTEK BE! NEM AKARTUNK HINNI A SZEMÜNKNEK, AMIKOR MEGPILLANTOTTUK A SZÁMOT – EDDIG A KORIG TOLJÁK KI A NYUGDÍJKORHATÁROKAT FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK!

Felháborító: Megint emelik a nyugdíjkorhatárt El sem hiszed, hogy mennyire tolták ki! Mutatjuk hány éves korig kell dolgoznod >>>>>>>>>Felháborító: Megint emelik a nyugdíjkorhatárt El sem hiszed, hogy mennyire tolták ki! Mutatjuk hány éves korig kell dolgoznod >>>>>>>>>

Hirdetés
[ ]

Jöhet az új nyugdíjkorhatár: 70 éves korunkig dolgozhatunk. Azt, hogy valaki mikor vonul vissza és megy nyugdíjba, nem csak az életkora határozza meg. Számít a személyes döntés, a nyugdíjkorhatár és az anyagi helyzet is. A szakértőknek azonban nincs jó hírük a fiatalabb generációk számára. Ugyanis egyesek szerint hamarosan meg kell barátkozni a 70 éves nyugdíjkorhatárral.

Nemcsak Magyarországon, de a fejlett világban is szembe kell nézni a fenntarthatatlan nyugdíjrendszerek reformjával – derül ki a nemrégiben kiadott, Világgazdasági Fórum aggasztó jelentéséből. A tanulmány többek között beszámol arról, hogy a népesség fogyása (ami a legaggasztóbb jelenség) mellett nagyon sokan vannak olyanok, akik alacsony bért fizető állásban dolgoznak, így az állami nyugdíjkasszába befizetett hozzájárulásuk csekély. Mindezek mellett pedig a világ éppen ezekben az évtizedekben áll a digitalizáció és a robotika jelentette robbanás előtt, melynek következtében állások milliói szűnhetnek meg rövid időn belül.

Hirdetés

Az alacsony bérek után fizetett járulékok, ha lehet hazánkban még nagyobb problémát jelentenek. Hiszen nagyon sokan vannak azok, akik csak a minimálbér után fizetnek, aminek következtében sokkal kevesebb pénz áramlik a nyugdíjkasszába, mint amire szükség lenne. Egyes számítások pedig azt mutatják, hogy

2030-ra már alig kilenc hónapnyi nyugellátást lesz képes finanszírozni egy évben, az állami nyugdíjrendszer, amennyiben addig nem következik be valamilyen gyökeres változás.

A globális méretű problémák hatására nem meglepő, hogy egyes szakértők már most extrém magas nyugdíjkorhatárt vizionálnak.

Jobb, ha mindenki felkészül, hetven éves kor az új nyugdíjkorhatár– véli Suze Orman, amerikai pénzügyi guru. Aki szerint az ember 60 és 70 éves kora között érheti el a legnagyobb megtakarításait, megnövekedett jövedelme miatt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés